Парфюмни размисли и страсти - 299 тема

• 65 328
  • 699
  •   4
Отговори
# 690
Еха, веселба Simple Smile таз година диня  догодина пъпеш Simple Smile Верно го обърнаха на фреш бар трендсетърите.
Харесвам праскова с тубероза, но комбинацията като че ли не е толкова популярна напоследък.
В ледения бургаски вятър днес носих Thameen Diadem, добре се държа на студа. Само затова понасям зимата - нося много смоли и амбър.
Утре сме семейно на театър и ще сложа Sceptre. За разлика от разни термоядрени амбъри и пушеци всичките три смоли на Thameen, които имам, излъчват в границите на аурата, трайността им е повече от 12 часа, но няма нокаутирани нослета около мен.

# 691
Нямам търпение да пробвам всички новоизлезли “праскови” на пазара - обожавам праскова и като вкус, и като аромат ❤🍑

# 692
Аз точно обратното, хич не ми харесва прасковената нота в парфюм, химична ми идва.

# 693
Дами,

Има ли отзиви за MFK Kurky?
Споделете моля, какво да очаквам от този аромат, тъй като трудно мога да намеря "достъп" до него.

А иначе съм хвърлила око отдавна на BR 540 elixir, ще го имам, обещала съм си, въпроса е да се пречупя за парите, които му искат...

# 694
Laboratorio Olfattivo - Arancia Rossa
одеколон унисекс

Ако много обичате натрапчив цитрус, това е за вас. Няма трайност. Не от мен.

Скрит текст:
глава - италиански кървав портокал
сърце - маракуя, портокалови цветчета
база - бял мускус
вид аромат - цитрусов

# 695
MFK Kurky всъщност не е лош, отдавно го пробавх, но някак ми хареса, плодов ми се стори, но свеж и закачлив. Май беше и що годе траен.

# 696
MFK Kurky мирише на плодови желирани бонбонки мечета напълно буквално. Весел, жизнерадостен, но за 50 лв. Нищо особено, уоу или невиждано. Сладък мил парфюм с трайност до 3 часа.
Никога не го купувайте насляпо. Аз наскоро го срещнах за 100 лв, и го подминах без жал.

# 697
Много прекалих аз със парфюмите в последно време и съм си наложила вето, докато не изчистя поне една трета от всичко натрупано през годините. Добрата новина е, че имам доста, които са с по не повече от 15-20 мл, лошата - че съм развила някаква непоносимост към определени аромати и някои от тях вече ми докарват зверско главоболие. Онзи ден реших да приключа с ето това подарено ми парфюмче
, с което се мъчих една пролет и едно лято и ми причиняваше хрема. Е, този път чак корем ме присви. В момента, в който го измих, всичко се оправи. Директно го хвърлих. Някои, които не понасям и не съм намерила на кого да подаря, съм сложила за ароматизатори в тоалетната, но с този би било рисково.
Сега възнамерявам като разчистя колекцията да се пробвам с нещо по-ефирно и по-ненатрапчиво, тъй като явно напоследък силните аромати не са моето нещо. Търсенията ме водят към това:

както и:

Някой има ли опит с тези аромати?

# 698
Парфюмът на Джо Малоун е класика в жанра на морски лек аромат. Невероятен е, но има трайност час, два.
За мен обаче е незаменим и си пръскам често и много.
Другите два парфюма също са нежни, леки и красиви, но нетрайни.

# 699
Благодаря, densi Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт