Парфюмни размисли и страсти - 299 тема

• 70 456
  • 757
  •   2
Отговори
# 750
ПарфюмЪТ без аналог ❤Пренася ме в друго измерение и пространство….Толкова женственост и красота в бутилка мисля, че няма .

# 751
  • Mediterraneo
Ами моите всички са евтини, не давам повече от 50 евро за парфюм Simple Smile Шегувам се, имам 2-3 на Avon, много ми допадат, но след час са се изпарили.

# 752
Laboratorio Olfattivo - Pompelmo
одеколон унисекс

Нищо интересно - прост аромат на тежка горчивина. Никакъв шлейф, никаква трайност. Оказа се, че нито един аромат от сета не ми хареса.

Скрит текст:
композиция - грейпфрут, розов пипер, мастиково дърво, пачули, ветивер
вид аромат - цитрусов, дървесен, ароматен

# 753
#RAngelova, благодаря за полезните ревюта! Много пари са спестени така, и още повече разочарования. Днес с черната кукличка Fame Parfum. Натоварен ден, познат аромат, носи ми настроение.

# 754
Има нов Fame red с червена рокличка. Пробвах го днес - добавени са горски плодове, приятен е, но не нищо уау. Тествах и Power of you на Армани - този пашънфрут не ми понася, мирише ми на мръсно пране.

# 755
#RAngelova, благодаря за полезните ревюта! Много пари са спестени така, и още повече разочарования. Днес с черната кукличка Fame Parfum. Натоварен ден, познат аромат, носи ми настроение.
BillieCross, би ли сравнила ЕДП и Парфюмът на Fame, моля 😊
Четох, че в Parfum мангото се усеща по-дълго време.
По повод евтините парфюми... ами, имам. И евтини, и скъпи, и средни. Пръскам всичко. Не съм сноб за нищо, единствено по отношение на храната.

# 756
Bright Crystal Noa бях ползвала преди мнооого години и го помнех като нежен и красив парфюм. Случайно миналата година ми попадна за 50 лв. стотица и го грабнах без да мисля. Дъщеря ми на 14г. така го хареса, че успях само няколко пъти да ползвам-ами все така прекрасен, макар и малко нертаен:-) Иначе евтин ми е Vintage Radio на сляпо и не ме разочарова.

# 757

Общи условия

Активация на акаунт