💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Любов и сълзи 💫 Сърцебиене /Тема 54/

• 11 850
  • 293
  •   3
Отговори
# 255
Рейтингът на Сомера:
Дерби мачът е дръпнал почти всичко Simple Smile

и още една класация

# 256
Клюка от Туитър: ( не знам дали е истина)

Ханде Ерчел и Баръш Ардуч са скарани и двамата не си говорят. Причината е,че Ерчел е настоявала сериалът „Любов и сълзи“ да бъде финализиран максимално бързо, поради незадоволителни резултати и слаб интерес от страна на турската публика. Докато Ардуч е настоявал да се спазят първоначалните договорки от 13 еп.

Носят се слухове, че Ханде е на път да подпише договор за нов сериал. Към момента не се уточнява дали става въпрос за дизи или платформа.

# 257
Ново от Nocturne

# 258
В седмичната класация на IMDB Starmetre, Ханде е на 4-то място,

а Керем е 6-ти Simple Smile

# 259
Епизод 8 надмина 1 милион гледания за 14 часа.
 Каналът в YouTube също достигна 477 хиляди абонати.

# 260
Сърцебиене са супер в тази класация

Малко ми е недостоверна информацията за конфликата между Ханде и Баръш, но наистина няма защо да удължават агонията. Пробваха, не се получи. Аз ги харесвам много като двойка, но се надявам скоро да нямат общ проект. Най-хубавото от приключването на този сериал и това пратньорство е, че Елчинките най-накрая ще спрат да се занимават с Ханде и да я обиждат грозно.

# 261
  • Dupnica
Привет на всички !
Мики, благодаря за новата тема - както винаги на ниво, нашето място за споделяне!

Включвам се след като успях да изгледам 6 епизод на "Любов и сълзи"  с превод.
Благодаря сърдечно за труда на пчеличките! Animal Bee
На мен епизода ми хареса. Ясно след време развой на събитията.
Като в турски затвор и не само - мафиотите на почит и управляват от там. Но все пак има и справедливост. Селим доказа невинността си с разум и търпение.
И пак бих казала ,че Мейра е "случила" на майка. Направо потресаваща майчина любов. Disappointed Relieved
Очаквам в следващият епизод да разкрият още тайни от миналото.
И дано не спре серияла в нищото заради глупави рейтинги.

"Сърцебиене" - стана много объркващо и там. Поглеждам го като мога и чета вашите коментари. Загуби се първоначалната сюжетна линия.
Жалко ще е ако не можем да следим нашите патрони в ТВ сериали.
Но каквото такова. Може пък да е за по-добро! Flowers Hibiscus
Хубава и успешна седмица, момичета! Heart

# 262
Договорът на “Сърцебиене” щял да бъде удължен до 13 епизод. Ако в тотал си държи над 3, щял да приключи на 28.12, неделя. Писал го е блогърър, който Тина е пуснала малко по-рано днес, а той често пуска вярна информация.

# 263
Ново с Ханде от днес

# 264
От сета на "Любов и сълзи"

Скрит текст:

# 265
Любов и сълзи

# 266
Инфо:
"Harper's Bazaar Arabia проведе анкета в своите официални акаунти в социалните медии, като помоли участниците да изберат любимия си сериал с #HandeErçel. От изток на запад, първите пет сериала, избрани от участниците, бяха:
1. Aşk Laftan Anlamaz,
2. Güneşin Kızları,
3. Azize,
4. Sen Çal Kapımı,
5. Siyah İnci #HandeErçel

# 267
# 268
Добър вечер! Току-що изгледах епизод 6 на Любов и сълзи.
Благодаря за превода пчелички!
Да Ви кажа, това беше изключително скучен и хаотичен епизод очевидно изсмукан от пръстите до немай и къде! Нищо не се подразбира, няма плавност в действието, прескачане, бързане... Нормално е да анулират сериала и съм ЗА, честно казано. То това не се гледа.. То е пародия!

Но...!
Последните минути от серията ми допаднаха.
Хареса ми как Селим открито заплаши Мейра. Тя си го заслужи. Simple Smile
Защитава майка си, която пет стотинки не дава за дъщеря си и предава единственият човек /съпруга си/ , който света й поднесе на ръце! Защитава я, прави невъзможното за нея, помага й, помогна й да я лекува, какво ли не още и накрая го предаде?!
Ами това е да си неблагодарен...
Можеше просто да излъже майка си и да каже, че ще изпълни волята й, за да спре да я тормози и в съда да си каже това, което си беше наумила и беше решила.
Но къде ти толкова акъл, че да го измисли....

Чакам с нетърпение епизода на Сърцебиене и се надявам там сериала поне да го бъде, защото Любов и сълзи е към своя край.

# 269
Мейра не дава 5 стотинки за желанието на майка си, уплаши се от лудата Дилшах, затова свидетелства така.

Аз не разбра Ерджан ли е бащата на Пери? Мислех, че бащата на Пери изнудва майката за пари, а сега тя каза, че Ерджан бил бащата. Grinning

Дано скалъпят що-годе смислен финал.

Общи условия

Активация на акаунт