💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Любов и сълзи 💫 Сърцебиене /Тема 54/

• 13 297
  • 334
  •   8
Отговори
# 330
Ханде с нейните фенове от снимачната площадка на Aşk ve Gözyaşı

и един Баръш от сета Simple Smile

# 331
  • au bout du monde
Официално никъде не казват финал. Много странно, вероятно не искат хората да спрат съвсем да гледат🤔

# 332
За тази седмица грам не ги вълнува колко е рейтингът и явно са го отписали тотално. Grinning
Актьорът, който играе с Четин се сбогува с  колегите от екипа в постове в инстаграм, със сигурност в петък е последният епизод.
Надявам се да има някакъв финал все пак, да не е отворен край. Ще видим.

# 333
Малко клюки от мрежата: 😎

Ханде си имала ново гадже - 55- годишен бизнесмен.

Керем и Селин са скарани в момента.

От Инстаграм
Гамзе е лайкнала новата снаха.

А тя пък е лайкнала Михре ( с която Керем е в лоши отношения)

# 334
Благодаря за превода прекрасни пчелички!
Току-що изгледах новия епизод на Сърцебиене.
Не знам какво да кажа, освен, че изпаднах в абсолютен ЕКСТАЗ и кеф, че Рейхан си намери майстора в лицето на Халит !!!!!!!!!!!!!!!! Само така!!! Прекалено много прекрачи границите и се намеси, където не трябва...
Прекалено много егоизъм и психопатия от нейна страна, за да обърка живота на Аслъ...
Така ли се обича човек? Като му отнемаш любимите хора? Защо посягаш на Сезин бе ***** ??????????
Е сега ще ти се види играта! С кеф ще го гледам тоя Халит! Всичко, което ще й се случи, тя си го заслужава !!!!!!!!!!!!!!!

Сезин много ми се издигна в очите, много ми харесва с всеки изминал епизод. Освен Хюлия, Арас, сега и Сезин е в списъка с любими персонажи.

Много ми се иска и Мелике да е жива, ето тогава ще стане наистина интересно.
Загледах се в епизода, че така се постъпва. Мелике разбра, че е продадена , но се зарадва на истинското си семейство и бе готова да прости... , а не като "Аслъ" , която очевидно за нищо не става и се има за всезнаеща..
Голяма мишкарка и предателка е.
Прие чуждата, отхвърли свои, нагруби и Арас... Вярно й каза Сезин, че тя характер няма и й е промит мозъка тотално. Как да харесам Аслъ?! С всичко примирена вече многострадалната.... точно като парцалена кукла на конци, размятана насам и натам и жестоко употребена.

Хюлия, евала бе мамче! Ще й го върне на Рейхан лека полека.. Проблема е, че Рейхан пет пари не дава за Метин и от цялата работа само Мерием ще страда.
Впрочем тя може да е гадна, но я съжалявам и ми стана мъчно за Мерием. Ужасно отношение и поведение.
А относно Метин... струва ми се, че много добре разбира кое е редно и кое не, но се разкъсва.  Не съм много сигурна, че е в отбора на лошите.
Единствено Рейхан ми е най-черна барабар с Аслъ в момента. Другите пред тях двете не са чак толкова зле, поне на този етап.
Бириджик и Мурат са толкова сладка двойка, но ми се стори, че Бириджик прекалено преигра да страда за майка си и баща си. Хайде момиче, цял свят се развежда пък тя ще се срамува? Все едно тя самата се развежда, но въпреки всичко го прие много присърце.

Засега толкова. Благодаря за удоволствието да изгледам този епизод! Интересното тепърва предстои..

Общи условия

Активация на акаунт