💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Любов и сълзи 💫 Сърцебиене /Тема 54/

• 34 131
  • 722
  •   1
Отговори
# 75
Сакши Теджпол, гримьорката, с която Ханде Ерчел работи по рекламата на Visit Qatar с участието на Дейвид Бекъм, сподели радостта си от работата с Ханде Ерчел в публикация в Instagram.

# 76
"ЛЮБОВ И СЪЛЗИ" OЗЕТ И ПРОМО СНИМКИ ОТ ЕПИЗОД 6.

Болестта на Мейра се влошава; двойката се опитва да възстанови връзката си, балансирайки на ръба на живота и смъртта. Нещата сякаш се подобряват, но смъртта на Ерджан води до затваряне на Селим по подозрение в убийство. Когато Мейра е отведена в Германия, съдбата, която ги е разделила, се намесва отново.

Десет месеца по-късно.

Селим е започнал нов живот, превръщайки се в силен и уравновесен адвокат, но белезите от миналото все още измъчват сърцето му, особено негодуванието и безсмъртната любов към Мейра. Точно когато Мейра е на път да отвори собствена кантора, тя е мистериозно отвлечена и вижда Селим пред себе си.

Стари сметки, любов и предателство се преплитат. Но преди истинските чувства да могат да бъдат изразени, трагедии от миналото изплуват на повърхността.

# 77
Значи Селим наистина ще лежи в затвора за убийство 🤔

# 78
Още нови снимки от предстоящия епизод на "Любов и сълзи"

# 79

Превод на фрага :

Селим: Любопитно ми е едно нещо, Мейра. Това, което каза в съда онзи ден или по-точно онова което не каза, е защото наистина не помниш нищо? Или защото се опитваш да защитиш друг човек?
Дилшах: Уби сина ми.
Непознат: Какво искаш?
Дилшах: Кръв.
Селим: Искам да кажеш: "Моята цел си ти". Хайде, кажи го.

Имало още реплики във фрагмана, ето го пак целият:
Селим: Любопитно ми е едно нещо, Мейра. Това, което каза в съда онзи ден или по-точно онова което не каза, е защото наистина не помниш нищо? Или защото се опитваш да защитиш друг човек?
Дилшах: Уби сина ми.
Непознат: Какво искаш?
Дилшах: Кръв.
Селим: Искам да кажеш: "Посочих теб като цел, а не него."
Брата на Мейра: Сестро, помогни ми!
Селим: Хайде, кажи го.
Мейра: Прав си. Предадох те в съда.

# 80
# 81
От рекламата. За къде сме без Инан?

Стори от Ханде "Петък"

Явно ще има скок във времето и изкараха класиката-смърт, затвор, тайни от миналото. Дано поне сега се отрази положително на рейтинга.
Ври и кипи от коментари. Масово се дразнят, че са сменили сценария. За мен лично щеше да е супер, ако бяха успели да задържат публиката с нещо по-различно. Но на турците им дай Друг град и Морето...

# 82
Ето още кой участва в рекламата:

# 83
"Любов и сълзи"
Любимият сериал на ATV #AşkveGözyaşı, съвместна продукция на O3 Medya и Dass Yapım, отваря вратата към една съвсем нова ера с шестия си епизод, който се излъчва утре.

С нови герои, ескалиращи конфликти и променящо се темпо, сериалът е готов да отведе зрителите на съвсем ново пътешествие. Една от най-поразителните изненади на новия епизод е появата на Йълдърай Шахинлер в ролята на Юсуф Наджи.

Пътищата на Юсуф Наджи и Селим се пресичат в затвора. За Юсуф Наджи, уважавана фигура в подземния свят, израснал в нелегален свят, оцапал ръцете си с кръв и сега търси начини да живее без да убива, Селим не е просто млад адвокат; той е неговата преродена съвест.

Връзката им първоначално започва като бизнес партньорство: Юсуф предоставя информация, а Селим я използва за справедливост. Но с течение на времето тази връзка се развива във връзка баща-син. Юсуф намира едновременно утеха и заплаха в честността на Селим, тъй като настояването на Селим да „остане чист“ поставя под въпрос сивия ред, който той е установил от години.

Майсторът актьор Шахинлер ще се присъедини към „Aşk ve Gözyaşı“ (Любов и сълзи) като Юсуф Наджи, променяйки изцяло баланса на силите.

В този епизод, където историята на всички е пренаписана, Мейра (Ханде Ерчел) възвръща контрола над живота си след операция, докато смъртта на Ерджан (Берк Джанкат) разтърсва нещата. Селим (Баръш Ардуч), който е бил невинно затворен, отдава освобождаването си на свидетелствата на Мейра в негова полза в съда.

# 84
# 85
Furkan пусна нови снимки на Керем Simple Smile
https://x.com/elena_leki/status/1983865779742548397

Скрит текст:

# 86
"Любов и сълзи"
Любимият сериал на ATV #AşkveGözyaşı, съвместна продукция на O3 Medya и Dass Yapım, отваря вратата към една съвсем нова ера с шестия си епизод, който се излъчва утре.

Скрит текст:
С нови герои, ескалиращи конфликти и променящо се темпо, сериалът е готов да отведе зрителите на съвсем ново пътешествие. Една от най-поразителните изненади на новия епизод е появата на Йълдърай Шахинлер в ролята на Юсуф Наджи.

Пътищата на Юсуф Наджи и Селим се пресичат в затвора. За Юсуф Наджи, уважавана фигура в подземния свят, израснал в нелегален свят, оцапал ръцете си с кръв и сега търси начини да живее без да убива, Селим не е просто млад адвокат; той е неговата преродена съвест.

Връзката им първоначално започва като бизнес партньорство: Юсуф предоставя информация, а Селим я използва за справедливост. Но с течение на времето тази връзка се развива във връзка баща-син. Юсуф намира едновременно утеха и заплаха в честността на Селим, тъй като настояването на Селим да „остане чист“ поставя под въпрос сивия ред, който той е установил от години.

Майсторът актьор Шахинлер ще се присъедини към „Aşk ve Gözyaşı“ (Любов и сълзи) като Юсуф Наджи, променяйки изцяло баланса на силите.

В този епизод, където историята на всички е пренаписана, Мейра (Ханде Ерчел) възвръща контрола над живота си след операция, докато смъртта на Ерджан (Берк Джанкат) разтърсва нещата. Селим (Баръш Ардуч), който е бил невинно затворен, отдава освобождаването си на свидетелствата на Мейра в негова полза в съда.

Добре звучи в каква посока смятат да променят. Нямам търпение за утре.

За първи път виждам човек да тренира по дънки и риза, но пък Керем е изваян просто.

# 87
И на мен ми звучи интересно, но как ще го прелеят със събитията до момента нямам идея. То ще е като втори сезон на SCK, времеви скок и започва чисто нова история. Grinning

# 88
Пуснаха още нови снимки от Любов и сълзи.

Бащата на Селим май няма да е станал кмет..

# 89
От сета на "Сърцебиене"

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт