Частни детски градини - София (тема 14)

• 2 185
  • 25
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте.

Доколкото знам от познати, ЧДЯ Гълъбче в Люлин вече е затворена

# 16
Здравейте, някой може ли да сподели, каква е таксата в МАКСИ КИДС/мини ю/?

# 17
Здравейте, дали някой може да ми препоръча частна ясла или детски център, който приема деца почасово и не всеки ден в района на Люлин и близките до него. Моето дете все още не е проходило и не може да посещава държавна ясла по медицински причини, но на мен ми се наложи да се върна на работа.

# 18
Здравейте, търся мнения за ЧДЯ Цветенце в Красно село и добри/лоши отзиви за други ясли в района.

# 19
Здравейте!

Може ли детайлна информация за Kindervilla 2 и 3 (Киндервила база Витоша и база Бояна)? Никъде не мога да намеря такава. По колко деца са в групи, колко групи са, какви възрасти, хранене, отношение, позитиви, негативи и т.н. Общо взето всичко ме интересува.  Надявам се, все някой, да има наблюдение.

# 20
  • Sofia
Здравейте!

Може ли детайлна информация за Kindervilla 2 и 3 (Киндервила база Витоша и база Бояна)? Никъде не мога да намеря такава. По колко деца са в групи, колко групи са, какви възрасти, хранене, отношение, позитиви, негативи и т.н. Общо взето всичко ме интересува.  Надявам се, все някой, да има наблюдение.

Не мога да помогна с такава информация, но таксата им не беше ли около 2000лв. За мен това е прекалено скъпо.

# 21
  • София
За ЧДЯ Цветенце съм писала много.
Линк към май последния ми коментар.
https://bg-mam.ma/p/1151636/44288124

Ако имах и трето дете и то щеше да там на ясла.

# 22
Здравейте,
Някой може ли да сподели мнение за частна ясла "Слънчо" филиал Бъкстон?
Също така ще се радвам, ако имате препоръки за частни ясли в района на Бъкстон, Борово и Красно село? Благодаря ви!

# 23
Здравейте! Има ли мами с мнение за ясли и градини в ж.к. Сухата река и околността? По-специално и за Бизиленд в кв.Левски.

# 24
Що се отнася до отношение и грижа са топ! Персоналът им е много добър. Само ще кажа, че моят син беше 8 месеца в държавна ясла и там беше кошмар. Като резултат имах дете, което се страхуваше от други деца, не ядеше нищо с лъжица, постоянно нервен, звъняха ми да си го прибирам на обяд, защото ревял... За два месеца в Бизиленд всичко това отшумя. Даже дава целувки на възпитателките и казва, че утре ще отиде пак.
Излизат всеки подходящ момент (слънчевите дни миналата седмица ги изкарваха за малко).
Може би е малко тесничко като помещения, но за мен това няма никакво значение. Защото да имаш спокойно дете е невероятно.
Здравейте! Има ли мами с мнение за ясли и градини в ж.к. Сухата река и околността? По-специално и за Бизиленд в кв.Левски.

# 25
Добър ден! Някой има ли актуална информация за градината 101 защо?
Също се интересувам, дали има някоя градина в район Красно село, която работи между 8:00 и 18:30. Тъй като повечето са до 18, а понякога може да се наложи 15-20 мин да се забавя

Последна редакция: чт, 15 яну 2026, 12:36 от Pastelka

Общи условия

Активация на акаунт