Нова година в Белград

• 395
  • 1
  •   1
Отговори
Здравейте!
Опитвам се да организирам пътуване до Белград за четирима за Нова година.
Обръщам се към Вас с молба за съвети и идеи. Можете ли да ми препоръчате автентично сръбско заведение, с добра кухня, жива музика, новогодишна програма? Имате ли опит в пътуването до Белград, посрещали ли сте Нова година там? Разглеждах офертите на Mistral travel за два от най-известните ресторанта за Нова Година и две зали:
Perla Event Hall, SEST TOPOLA, Hyatt Regency Hall, Ivo Andric Grand Hall. Казват, че са поканили изпълнители, но не знам какво да очаквам. Бихте ли ми пресъздали атмосферата, защото ние търсим нещо по-народно и автентично, тип механа. Ще съм благодарна на всяка информация, която споделите!

# 1
  • София
Ние сме били преди 6-7 години в Ниш за НГ. Бяхме си го организирали сами, някакъв малък хотел в центъра ползвахме. Ресторантът - храната беше хубава, но музикантите ни надуха главите. Иначе самият град беше скучен, почти нямаше украса, ходихме на пазар за хранителни неща и до някаква крепост.
Ходила съм и в Истанбул и Солун за НГ и най-хубаво беше в Солун. Наистина се усети празнична атмосфера.

Но ние /групата хора, с които пътувам/ никога не сме си падали по големи хотели, ресторанти и екскурзии с агенции.

Общи условия

Активация на акаунт