Стара българска книга за бременни

• 651
  • 5
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте, търся стара книга за бременни и отглеждане на дете до 1-2 години. Мисля беше на български автор. Нямам представа коя година е изданието. Не знам заглавието, нито автора, нито как изглежда. Беше подвързана. Без цветни илюстрации.
Имаше проследяване месец по месец на бременността. След това раждане и какво следва след него. Хранене на бебето по месеци. За всеки месец количества и хранене по часове. След това при захранването, рецепти за всеки месец. Мисля беше до годинка, годинка и половина или две, но не помня точно. Имаше илюстрации за закаляване и упражнения.

# 1
Аз мисля,че имам такава книга вкъщи, ще погледна малко по-късно като имам възможност и ще пиша.

# 2
  • София
Аз имах една стара "баница", обаче беше без корица. Но там са доста ретро съветите, от типа на сокове на два месеца и захранване на три месеца.

# 3
  • над кукувичето гнездо
Попитайте чатгпт, може да даде идеи

# 4
А защо търсите книга с остарели съвети? Бебето не бива да се храни под час например. Няма и нужда от строги схеми за захранване

# 5
  • София
Здравейте, търся стара книга за бременни и отглеждане на дете до 1-2 години. Мисля беше на български автор. Нямам представа коя година е изданието. Не знам заглавието, нито автора, нито как изглежда. Беше подвързана. Без цветни илюстрации.
Имаше проследяване месец по месец на бременността. След това раждане и какво следва след него. Хранене на бебето по месеци. За всеки месец количества и хранене по часове. След това при захранването, рецепти за всеки месец. Мисля беше до годинка, годинка и половина или две, но не помня точно. Имаше илюстрации за закаляване и упражнения.
Пускам съдържанието на книгата, която търся. Намерих го случайно и го преписах четливо. На някои места не разчитам страниците.

Последна редакция: пн, 08 юни 2026, 13:44 от nikineli

Общи условия

Активация на акаунт