🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #8

• 51 640
  • 1 203
  •   16
Отговори
# 150
Киара има много надменен поглед и излъчване, така че не я съжалявам. Шермин не я харесвам по никакъв начин също.

# 151
Отрова се лее от екрана като се отвори  странната уста /що за форма/ на Шермината, че и усмивката й е зловеща, същински Жокер... Подиграват ни се от продукцията с този "разврат на събитията".

# 152
Шарми явно наистина е биполярна.
В началото КрасимирЪ като пра с Емили имаше споделен скрийншот от нейно стори, как името ѝ не трябва да се свързва с “този”, повече нямало да го коментира, не иска да чува за него и дрън- дрън групости, а от седмица и половина насам не спря да му се предлага, прощава, изяснява и т.н. “олдмънистайл” пинизи. Пълно куку е таз кадъна.

# 153
  • В Града на липите
Единственото нещо, което ще ме удовлетвори, че си убивам мозъчни клетки с тия недоразумения, ще е да съм сигурна, че Кратун и Кратуна ни четат.

# 154
  • London
Вече ще следя вашите коментари , не ми се гледа отново ана( тя едно и също повтаря).Като вкарат нови герои ще хвърлям по едно око.Тая Бонбонова, Виктория, Кристина , ГабриелаБ. са толкова изтъркани да не кажа износени , че никак не са интересни. Толкова ли няма други момичета готови за резил.

# 155
Ей тук да се посмеете. Отворете си албуми "Ергенът - любов в Рая"

# 156
КрясимирА и Шарнира са най-противната двойка която може да съществува.Абсолютна простотия.Като искат да си дават втори шанс и да си спасяват отношенията да си излизат и двамата.Краси е толкова тъп.Не искал да се излага.Има ли накъде повече? Сериозно ли си мислиш Краси, че не се излагаш с това пластмасово чучело до теб, на което от устата му излизат само простотии и обиди.Направо са си един за друг двамата, изненадвам се, че не са останали двойка в живота, много си подхождат 😀

# 157
Не съм сигурна, че КратунЪ може да чете с концентрация нещо различно от меню в кварталната кръчма.

КратунА- може, на ПЕТ езика.

Последна редакция: чт, 30 окт 2025, 00:25 от TuЛи

# 158
Казах, че Шермина без пръстен няма да си тръгне. Всички ще подлуди, но пръстена ще вземе.
Тарашан беше изненадан от завръщането на Ана, колко "навиваше" Красимира да остави това чудо, но всичко е театър.

# 159
  • Viena
Стигнах до октопода ми е твърд и не мога повече🤣🤣🤣🤣🤣

# 160
Не съм сигурна, че КратунЪ може да чете с концентрация повече от меню в кварталната кръчма.

КратунА- може, на ПЕТ езика.
Кратун и Кратунка 😂👌
Скрит текст:

# 161
Дубайската принцеса от маалата, така ще вирне нос сега, че ако завали дъжд, ще се удави.

# 162
Малко му беше мачкането на КрасимирО. Още трябва и с кеф ще гледам, ако дойката го мачка като тесто за фокача.
Стана ми жал за Киара и се надявам след предаването единият близнак да я е потърсил. Bowtie

# 163
Киара има голяма вина и тя е, че се чувства виновна.
Не че не й помогнаха в това направление.
Ще жалиш ти един, който не може да вземе решение, а и в опита си да реши ще те обиди по сто различни начина.
И то някакъв, който отивайки да се извини на любимата си, отново почва да дудне за петминутния й разговор на общи теми с човек, дето даже не му помним името.
Киара ако чете тук, то едва ли има време да следи всички теми по темата Simple Smile , ама да знае, че ще намери някой истински мъж за нея, защото това чудо мъж не беше.
Виктор пък и той изтрещя. Май и неговото его не му позволява да приеме отказ.

# 164
Докато АннШерИ не набие някоя "съквартирантка" в общежитието,няма да я призная! Sweat SmileSweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт