🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #8

• 50 929
  • 1 203
  •   26
Отговори
# 1 200
Отворих от любопитство линка по-долу.Не че някога съм имала съмнение, но този човек Джани е психично болен и опасен.Ако имаха грам мозък в главата продуцентите отдавна щяха да са го изгонили, да са изрязали максимално участието му като излъчвани кадри и да се кръстят и молят хората да не свързват името на този бъдеш или настоящ побойник с предаването им.

Тоя пък освен интелектуалец и бияч и хакер стана хахахаха

# 1 201
Тушев, сега върни близнаците. ОБАЧЕ: с по два ролекса на всяка ръка,защо са и ролекси, ще вземе някой да я пита колко е часа по едно сако лоро пиана тя и сега си е всяка вечер пиАна и по един гащ брунело кучинели то и сега по нея ходи едно бито кучинели и гледа с жален поглед за саламче , ама да се вижда етикета,  че да се познават, и ги въоръжи с по една бутилка мое(т) стига вече моети и с/нети , деца гледат -  само да наливат на Шерминята, без да казват думичка. Историята ще приключи с полиция, пожарна, гръцката брегова охрана и специални части, а рейтинга ще пробие тавана. После ще дадеш подкуп на гърците, за да я върнеш от ареста/психиатрията пак обратно в рая. И така 8 пъти.
Какво го хейтите Краси, може да си има човека сексуални фантазии за Строга господарка . Тя Шърми и без това така облечена ходи, само и липсва камшик и домино .Само на вид може да го докарва "мъжкар" , за заблуда на врага  То и ние не сме по-малко мазохисти, че го гледаме това

# 1 202
# 1 203
Тази мода си е направо плашеща. Снощи гледах онова с лъгането и пеенето и чак като запя, разбрах, че Преслава е оная Преслава, а не неква нова звезда, която виждам за пръв път. На кой е нужно това?

Е, то е ясно, че е с Кристина само от тази снимка, която е качил. Тя има същия татус от врата надолу по целия гръбначен стълб чак до дупето. Така, че не виждам никаква загадка.

Аз май нямам фантазия, хахаха. Какво се вижда на тази снимка ? Аз виждам само една ръка и нещо като гъба ?
Хахаха
Междудругото гърдите на Киара не ми харесват въобще. Като цяло съм против слагането на силикон и особено на дребни и добре сложени девойки. Не разбирам защо го правят ?
Не помня в кой епизод беше, Киара беше по един златен бански, еми на мен ми се видя перфектна. Ок, с малки гърди, но добре оформени, не като Дениз, която е дъска. Но, изглеждаше добре.
Това мода ли е, какво е всички да се правят на еднакви ?
И онази Ана-Мария от предишния ерген и тя си направила нов нос...
Клонинги !

Общи условия

Активация на акаунт