🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #8

• 62 047
  • 1 203
  •   1
Отговори
# 435
на Шерминката и трябва един здравеняк,но не такъв дето надува мускули във фитнес зала,а някой който работи на полето здравата с трактор,комбайн и....След като се завърне от работа да и метне един здрав секс та чак матката да и раздроби и с дни да не мисли за чаршаф да мачка ...да изисква да е чиста къщата,яденето домашно сготвено и прясно и ако всичко е в ред може и да я поглезе в съботен ден да я изведе на кръчма ,за да се напие като казак.....Шермин не е това за което уж изисква и се е давало -лъже ,за да си гали неосъществени мечти.....само здравеняк селянин я оправя тази и друга песен ,ще запее,но къде ти такива мъже ,като ги гледам всички с меки китки и нежни гласчета Да ти дойде да ги убиеш с пантофка...слушайте ги само как разговарят двамата и как няма да ги псуеш....

# 436
Разбирам, че не си го направила да такова, ама разбери ме, примерно нали, в смисъл..🤢

# 437
Краси тъпото се държи точно като мъж, който иска да боцне, упс да изпере Simple Smile)))
Джуката - разказва как Шавърмата я хапИла, хахахахахаха.
Да ви......  и у неандерталците.

# 438
Топа на топа Joy

# 439
Краси, никога вие двамата няма да сте “топа на топа” просто никога. И двамата се пропаднали и ужасни.

# 440
Не са топ, а drop, но това ще го осъзнава идните седмици

# 441
  • В Града на липите
Красимир има много беден  речник. Никога не завършва изреченията, заеква, ама такова, онакова… мъка Sweat Smile
Най-накрая Петър да блесне с нещо GrinningGrinning

# 442
  • София
Откъде извади тези зеници Натито :flushed
https://www.facebook.com/reel/2709187979431163/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v:

# 443
Петър е прекалено облечен, за да бъде Шермин. Grinning

# 444
Заслужихме си тия 10 секунди забавление

Не ,че нещо но ако не ги изгонят тея двете сега ще са двойни стандарти.  Радо го махнаха бързо бързо

# 445
Много ми хареса етюда на Петър в роля на Дубайската принцеса.
Отдавна чаках, нещо по-стойностно, куптурно.

Красимир: Не мога да ги понасям  - Киара и Нати.
 ?? А роза?

Последна редакция: чт, 30 окт 2025, 23:24 от Pepina_n3

# 446
  • София
Двете простакеси от махалата да се сбият и да си ходят и двете. Отвратителни подобия на жени. Дъно!

# 447
Ай стига! Кратун призна,че е за рейтинга вътре. Да трупа лайкове. Шашмина му е за вдигане на рейтинга, верно? Тоя е с IQ около морското равнище. И за красивЪ се мисли. По естествен път. Топ.

# 448
  • София
Стори ли ми се или Джуджанко каза, че Нати и Киара имали РД и не можел да понася и двете? Нямам думи. Онази неговата красива скумрия пак мълчи като пукал.

# 449
  • София
Ох, назад съм, но падам от смях - Краси си мисли, че са топ ъф дъ топ. И била им дала природата. Моля?!?! Перфектната двойка били. Хахахахахахахахахохохохахахахахахаха

Общи условия

Активация на акаунт