🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #8

• 62 037
  • 1 203
  •   1
Отговори
# 480
А към любимата му чума Анка кога? А Тушев?

# 481
Според мен скандалите с Шафрантин не са режисирани, боят с Габа, утре нареждането с Дениз, такива псувни, обиди и лични нападки.. Леле, мислех че времената на биещи се жени простакеси, които си говорят на "ма" са останали в миналото, но уви. Явно по чалготеките е често явление

# 482
Хайде,хайде! Да си кажем истината! Присмял се хърбел на щърбел! Дениз и Шермин са еднакви- и двете с най-древната професия! Скандалите им също са типични за гореспоменатата професия! Какво толкова се пънем да ги анализираме- скарали се две п...тутки! Голямо важно!

# 483
  • Sofia
Даваха ли скандала с Габа и Ш ?

# 484
  • София /Абсурдистан
Блажка е със същата професия, но е добричка и няма злоба в нея.

# 485
  • София
Този епизод ми е най-най-смешния за всички сезони до сега.
Първо - умрях от смях как Петър имитираше Шермин. Лошо само, че късно се сети за изказа й - КрасимирЪ и т.н.
Второ - лафа на Габи "Ще я чакам с чехлата и ще я бия, като хлебарка". Е не JoyJoyJoyJoyJoy

В интерес на истината Габи си беше напълно права в случая. Колкото и да не я харесвам, наистина беше грозно това поведение към нея. А и ми хареса как изгони КразимирЪ, заедно с Чемшир

Джанката ще го гонят ли утре? Така ми се стори от края на промото за утре.
Връщам се да ви чета

# 486
Блажка и тя е овен като Шермина, така че ще видим дали и тя няма да покаже рога 😏

# 487
Тушев, време беше да четеш конско и на бичето Джани, дето няма никаква мъжественост!
Такава завист по Орлин и агресия 🤢 отврат!
Орлин категорично ми е на плюса, той е МЪЖ, не онова напомпено ревниво агресивно добиче!

А Шермин - не помня скоро някой да ме е изнервял толкова много! 😡
Тая отвратителна злоба, наглост, изкуствено величие и от сутринта пияна, заляна да ми унижава всичките и да провокира нарочно, ми идва прекалено!
Да не говорим за предишните и излагации...
Дениз поне израстна донякъде, малко или много е по-добре в сравнение със сезон 1, а тази непоносима куха лейка е ДЪНОТО!
Искам да я разкарат, защото наистина вече ми се повръща от нея от цялото и гнусно поведение и безочие! 🤢😢
Тушев, надявам се и на нея да и скръцнеш със зъби възможно най-скоро, а не да ми превръщаш в героиня подобна псевдо-жена!

# 488
Блажка е със същата професия, но е добричка и няма злоба в нея.
Абе,колко да е добричка? И тя ще си покаже рогцата все някога. Да не му падаш на такова в ръчичките, пардон...в устичката, че от там нищо добро няма да излезе! Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: чт, 30 окт 2025, 23:55 от Lady A

# 489
Габи как изгони КрасимирА беше топА.

# 490
Кратун хич не е флюбен. Понеже е ултра тъп, смята че Шафрантията е най-подходяща за сдвояване. По пиар причини. Както сам призна, двамата ши излезнат топ двойка. Не знам пред какъв зрителски контингент. Вероятно полукриминалния у  Сухата река.

# 491
  • София /Абсурдистан
Да изхвърлят агресивния Джанко и вазата до него - Габа безмълвна. Полза от тях няма никаква.

# 492
А чухте ли Габа как и каза на Ана - Айде знаем, че и по гадни неща си яла.

# 493
  • софия
Къде са от продукцията (освен, че с глас участват)? Няма ли сценарий, няма ли всеки ден срещи в любовно предаване? Няма ли някакви игрички, аниматори - нещо за раздвижване...
Друго е по време на игрите да пипнеш на някого гаджето?
Скучна работа.
Точно това си мислех!!! Потенциално интересен формат (на мен ми е по-интересно от класическия ерген), но за n- ти път казвам, че продуцентите го сринаха!!!! Страшно скудоумие!!! Подбрани са обещаващи типажи, но нищо повече освен плоски скандали.
А иначе, теренът стана кален. Ще и разкажат играта на ШерминЪ.
Габа  по махленски, Дениз с тънка е. авка.
Нищо не си спомням за тази Блага, но ми е симпатична. Такава искрена, емпатична, добронамерена изглежда. Това да отиде да говори с Виктория, един вид да и се извинява.. някаква солидарност прояви, деликатност даже. .
Всъщност аз  много малко съм гледала старите ергени и някак приемам повечето от девойките на база поведението им в момента.

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 00:17 от swetulka

# 494
Шаран тотално изтрещя вече... много рядко някой провокира агресия в мен, но това психо направо ме побърква...

Общи условия

Активация на акаунт