🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #8

• 54 008
  • 1 203
  •   4
Отговори
# 795
Снощи и аз подадох сигнал към СЕМ.
Колкото и да обичам сеира в тези предавания и да ги гледам с пуканки, това не е забавно.

А още по -абсурдно беше като Микеле обясняваше на продукцията как винаги ще се застъпи и ще защити и тях ако се наложи, явно е на заплата за охрана.

А покрай случката някак забравиха Шафрана , това момиче бас държа че е избягало от 4ти километър.
Ако "дори да не са женени една двойка , а просто хората ги знаели че са заедно повече от две години той трябва да и плаща издръжка при евентуална раздяла щото тя свикнала на стандарта" .... не мога 😅

Туджаров обаче разказва, че е интелигентна и говори за политика....

# 796
Гледам сега на запис.
Всичко сте написали по епизода. Но не знам, обърнахте ли внимание как Райна изговаря думата сякаш.
Тук се заслушах  и чувам отчетливо как казва на Калоян по време на лимбото - *Премини Всякаш си...*
https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/69752/ergenat-lyubov-v-ra … zod-41-31-10-2025 - 1:08:
И това е актриса, която би следвало да има правилни дикция и изказ!
За деня на българските будители баш от това имах нужда...освен от дежурната простотия вътре. Всякаш са ми останали илюзии.

Последна редакция: сб, 01 ное 2025, 10:58 от проксима

# 797
  • София
Мисля, че в САЩ ако те наплюе някой можеш съвсем спокойно да го осъдиш.
Пп. Какви са чак толкова неустойките, че седят и търпят тези гаври?

# 798
Е, то е ясно, че е сеирджийско предаване, но всяко нещо си има граници, чак е странно да си го обясняваме.
Ако започнат и откровен побой на живо да ни излъчват, пак ли просто ще смените канала? Сериозно? 🙄🙄

# 799
"Както вече стана ясно, КЗК се самосезира за извършените от Тупарев и неговите съдружници Мая Тодорова, Радослав Тушев и Витомир Саръиванов мащабни източвания на продуцентската фирма „Олд Скул” в Нова ТВ и bTV и образува производство за забрана на нелоялна конкуренция под номер 389 от дата 14.05.2024г.
Криминалисти и независими експерти предвиждат, че следващите лица, към които прокуратурата и Темида ще се насочат, са именно партньорите на Тупарев – Мая Тодорова, Радослав Тушев и Витомир Саръиванов, за участието им в мащабните разследвани схеми на Тупарев... "
И после се чудим защо е такова нивото на предаването..

Последна редакция: сб, 01 ное 2025, 11:07 от Catfish

# 800
Снощи и аз подадох сигнал към СЕМ.
Колкото и да обичам сеира в тези предавания и да ги гледам с пуканки, това не е забавно.

Браво! Дано повече хора са го направили.

# 801
Няколко човека под клипчетата от предаването в Инстаграм бяха коментирали, че са подали сигнал до СЕМ. Не трябва да има търпимост към агресията и простащината, а ние сме много търпеливи - и на живо, като преки свидетели и като зрители. У нас простотията е норма, а не изключение.

# 802
Аз пък искам да гледам и такова поведение. иначе започваме да си мислим, че всички са като хората от нашата среда и не виждаме какво става в реалността, какви идиоти има.
Трябва да се развива критичното мислене. Децата ни да виждат как се държи хубавата Габриела, как се държи с нея Джанко и да усещат още по първите сигнали такива първоначално прикрити насилници, за да могат да реагират навреме и да се спасят.
Да трием с гумата каквото не ни харесва да гледаме няма да го трие и навън.

# 803
Ние го видяхме вече това поведение на агресора

Тук беше момента на секундата да го изгонят даже без багажа , за да видят децата ни , че такова поведение не трябва никога и по никаква причина да се толерира!

# 804
Киара ми харесва - раздава го Куул. Шерминатора добре, че Виктор я клъцна хубаво, даже малко й беше.
Все по-отвратителни са със сутеньора си Краси и дубайската шаврантия. Ходи по цял ден с гол гъз и си крепи парцала на увисващите дини и се мисли за графиня. Не знам как Красун не умира от срам като иде на ресторант с това нещо... Не, че е нещо повече от нея, но се мисли.

# 805
Аз пък, ако бях на мястото на Орлин, щях да стана и да си тръгна.
Защо Орлин да си тръгва и да направи кефа на Джанко? Точно обратното, на негово място щях да се боря до дупка да изгонят агресора.

# 806
  • somewhere near the sea
Новина от днес: "Убийство в денонощен магазин в София на улица Цар Симеон.
Сигурно убиецът е бил провокиран. От поглед, от къса пола, от това, че е жена, пък той мрази жените, рестото е в дребни банкноти, осветлението на магазина, щандът с плодовете... Нещо не е било по вкуса на убиеца."
Дали не е същият? Алкохолът ли му е проговорил? Жертвата  не се е дала да бъде дисциплинирана?

# 807
  • софия
Аз пък искам да гледам и такова поведение. иначе започваме да си мислим, че всички са като хората от нашата среда и не виждаме какво става в реалността, какви идиоти има.
Трябва да се развива критичното мислене. Децата ни да виждат как се държи хубавата Габриела, как се държи с нея Джанко и да усещат още по първите сигнали такива първоначално прикрити насилници, за да могат да реагират навреме и да се спасят.
Да трием с гумата каквото не ни харесва да гледаме няма да го трие и навън.

Не, не и не! Не искаме да ги виждаме най-малко в предаване, обявено като "любовно". Предостатъчно го виждаме по пътищата, из улиците, "малките братче та"  на Джани из моловете и из училищата!  Насилието е навсякъде.
Друг е въпросът, че е любопитно да, видя как мислят и се държат хора като Краси,  например, който наистина ми е извън балона.
Друго, суетата е човешко качество. Не малка част от населението умира да е "известно", независимо с какво! Примери-бол! Правиш се на идиот, провокираш до крайност и ставаш инфлуенсър с 50000000 последователи!
В този смисъл, не се съмнявайте, че Джани, показан по телевизията и станал"известен", ще намери последователи.
Не че БТВ възпитава когото и да било, но все пак анти примери не трябват!

# 808
Според мен дават избирателно. Кой знае колко интересни моменти изпускат. Едва ли Петър за първи път им играе театър и се майтапят.
Киара и Натали имаха рожден ден. Всичко, което видяхме е рекламно рязане на луканка и поднасяне. Чак пък никой да не ги е поздравил, да не са пяли, да не са се смяли не ми се вярва. Може и да ни пуснат нещичко.
Баш на рожденния ден на Киара ли изчезна Красимиръ да убеждава Ана да се връща? И като се върна една дума не каза, не обясни, че е премислил, извинява се, но е решил, че Ана по му ходи?
Нито за секунда ли не се е замислил няма ли да нарани чувствата на момичето? Защото поне двеста пъти и каза, че не бива да наранява неговите.
А тя, за разлика от Шермин и дума не беше казала срещу него.
Ако Киара си е сложила силикон обвинявам Красьо и предаването за това. Внушиха й, че има вина за нещо и че не е достатъчно хубава

# 809
Аз все още имам надежда, че ще изгонят септичната яма Джолани и даже мисля, че заради това поиска да говори с Орлин. На изпроводяк искаше да го обиди като за последно на “г**олизец” и “х***вец”. Все пак това ще даде някакво чувство за триумф на оскотялата му дребна душичка.
Във фб страницата на предаването разглеждах реакциите на хората и попаднах на видео с него от самото начало на предаването. Негова роднина мутрее и сипе помия върху непознати хора. Още един пример, че коза от вълк не се ражда.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт