Акушер-гинеколози Варна - 12 тема

• 4 279
  • 77
  •   1
Отговори
# 60
Аз си мислех, че е всяка година ехото на гърди

# 61
Аз си мислех, че е всяка година ехото на гърди
Под 40 години съм и ходя всяка година с направление.

# 62
И на мен в приложението на е здраве ми излизат всяка година профилактични гинеколог, ехограф на гърди и кръвна картина....

# 63
Това е много интересно за мен, тъй като в самата програма ни е заложено всичко по профилактика на колко години се полага.

# 64
След 45г - една година ехография, една мамография, редуват се
Всяка година излизат в e-Здраве какво се полага, и като изследвания, и като прегледи!

# 65
Аз тази година направих 30 и за първи път ми се "полага".
На мануалното изследване на млечни жлези пише 01.01.2026-31.12.2026, а на ехографското пише до 31.12.2027.
Записах час за края на този месец.

# 66
Мисля че, ако питате личен лекар, би ви издал направление и без да го пише в приложението

# 67
Здравейте, момичета!
Търся препоръки за АГ специалист във Варна, за предпочитане жена, която да ме проследява по време на бременността и при възможност да изроди раждането.
За мен е важно лекарят да е внимателен, търпелив и да обяснява всичко подробно, без да претупва прегледите. Иска ми се да е човек, с когото се общува спокойно и приятно – не прекалено строга и дистанцирана, а по-скоро усмихната, земна и с чувство за хумор.
Ще съм благодарна, ако споделят майки, които са раждали скоро и имат лични впечатления. Интересуват ме както положителни, така и отрицателни мнения.
Благодаря предварително! 🌸

# 68
  • 🌊
Казаков отговаря на всичко (най-вече отношението), което си описала освен пола.
Той ме следи и след това оперира през февруари. За МД не всичко беше така както очаквах, но ако не съжалявам за нещо, то е него и екипът му.

# 69
Здравейте, не знам дали е правилната тема, но имам въпрос. Водя си женската консултация при един лекар, но тъй като не изражда, се налага да си търся друг. Краят на юли влизам в 7 месец. Въпросът ми е: изпадали ли сте в такава ситуация? От коя седмица започнахте да посещавате лекаря, когото сте избрали за раждането, и колко често ходехте при него? За сега също така, съм се насочила към др. Липчев-Аг, ако може и мнения да ми дадете за него, бих Ви била много благодарна.

# 70
Чудесен лекар, със сърце и душа си върши работата. Бих родила още десет пъти при него.

# 71
Липчев следи ли бременност или само изражда? Колебая се между него и Елена Димитрова.

# 72
др Липчева (съпругата) следи бременност, и аз се двоумя за раждане, още не съм го виждала него, а отзиви онлайн няма много

# 73
Вижте във Фейсбук в групата за варненските лекари, има много положителни и нито един отрицателен отзив за доктор Липчев. Мисля, че не следи бременности.

# 74
A  съпругата му къде работи?

Общи условия

Активация на акаунт