Отговори
# 555
Ами то в трафика не е много комфортно и безопасно да следиш някого.Пред пътната врата е къде-къде по-готино и безопасно.Пък и в трафика не могат да видят Мерт с кого е на задната седалка,а пред портата  изглед отвсякъде.Питали са и Фуркан за Айбюке.Отговорил е,че е добре,снима в Урфа и той ходи при нея на снимачната площадка.Попитали го за сватба и той като нашите избягал без отговор.Няма информация,че е раздавал въздушни целувки.

# 556
Значи,ако следват стъпките от сезон 1, идва ей този момент

Облече Афра роклята от РД-то и каза гити бити. Същата работа като тогава. Дежа вю.
Сега същото или подобно палто. Какво да си помислят хората Joy
Един и същи вайб.
Може би трябва да се приготвим за - Очаквайте неочакваното Stuck Out Tongue Winking Eye

# 557
  • София
За нищо не се настройвам аз, шегувам се просто 😁 Че накрая все ни се подиграват 🤣

# 558
Нека се подиграват. Дреме ми на това, където го нямам Joy
Факт е, че тогава Афрам добре си се поцелуваха. Стабилна работа беше.
Пожелавам ви лека вечер!

# 559
Здравейте, момичета!😊

Репортерът търчи с микрофона в трафика. 😃

https://x.com/mrdupdates/status/1992118068034576467?t=tYmoWDMSZxm92X0_lo9rCw&s=19

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 09:24 от Lilia*

# 560
  • София
Щял да даде по-голямо интервю за Юсуф, така коментират в Х, че е казал 🤣

Поне се надявам да става ясно, че ще е през този сезон, а не през септември, че много такива предположения се пишат. Заедно с това, че се е подписал на празен лист 🤣

# 561

Поне се надявам да става ясно, че ще е през този сезон, а не през септември, че много такива предположения се пишат. Заедно с това, че се е подписал на празен лист 🤣

А и нали Мерт имал тен, според някои. Аз тен не виждам.

# 562

Те всички така си подписват договорите, на празен лист. 🤣

Гледайте какво прави Морето. 😳 Шнура пак се уреди с поне до момента хитът на сезона.

# 563
  • София

Ами нали е правил обиколка на света последния месец, много ясно, че ще има тен 🤣🤣🤣

# 564

Ами нали е правил обиколка на света последния месец, много ясно, че ще има тен 🤣🤣🤣

Ти Мистери тен виждаш ли?

# 565
Афра се е усмихнала ,  нагласила се е , излиза си

Мерт се е усмихнал, отива нанякъде

Всеки си гледа работата и живота Heart Eyes

# 566
  • София
Анабел, шегувам се. Репортажът е в сянката, нищо не виждам. А и да има, всички сме му виждали шезлонгите в големия двор.

# 567
Здравейте, момичета!
Не знам къде го видяха този тен на Мерт Simple Smile Той по принцип си има естествен тен Grinning
И Афра и Мерт си живеят живота,гледат си кариерите, забавляват се. То така и трябва, сега им е времето. Останат ли да си седят вкъщи,лошо.
Пожелавам хубава събота на всички!

# 568
Анабел, шегувам се. Репортажът е в сянката, нищо не виждам. А и да има, всички сме му виждали шезлонгите в големия двор.

Знам че се шегуваш, беше въпрос извън твоя отговор, като мнение ти какво мислиш. Освен това ако е бил в Лондон или Ню Йорк няма как да е хванал тен защото там е студено, а ако е бил някъде на топло преди Лондон и Ню Йорк щеше вече да е избледнял

# 569
Не се изненадвам, че в Х го виждат с тен, защото и очилата му им се виждаха същите като на Селин. 🤪

Общи условия

Активация на акаунт