Отговори
# 585
Е как можа кризисният щаб такова взаимодействие да измисли Joy
Намериха на Афра нов мъж и за да е още по голяма драмата колега на Мерт Joy
Тежко й и горко на Афра, дано издържи този път тя да е на пангара
Мерт поне ще е в тайна, сигурно пак ще го издирваме
Нищо ново под слънцето Joy

# 586
  • Яко в Матрицата...
Важното е, че Афра се забавлява в Париж. С кой и защо е там няма абсолютно никакво значение Wink

# 587
# 588
  • Яко в Матрицата...

Бел, точно това е положението в момента JoyJoyJoy

# 589
  • София
Важното е, че Афра се забавлява в Париж. С кой и защо е там няма абсолютно никакво значение Wink

Ами ако Рамо беше на нейно място, щеше да е по жени, да не казвам друга дума 🤣
Тя явно почива тези дни.

Сега ще се опитам да изброя всички точки, по които се коментира в Х от няколко часа

1. Афра има ново гадже, колега на Мерт от филма, изтрил снимките с него снощи и т.н.
2. Има тайна снимка на Мерт, компромат, разменят си я на лични.
3. Има стая в момента, занимават се с едни откачалки, дето през ден правят стаи и пускат грозни слухове за Афра или Мерт, те там явно не се интересуват от първите 2 точки.
4. Пуснаха клипче със стори на жената на Бурак Челик, качила Мерт през февруари. Карат се дали е фотошоп, не било, афрамските го знаят, не го споделили нарочно тогава. Периода след отследването е това. Едните казват, че на Афра приятелките не стават, другите казват - ето, не са били скарани.
5. През това време Афра пуска сторита, които също се обсъждат.

Може и друго да има, но да не съм забелязала 🤣

# 590
  • Яко в Матрицата...
Мистери, Афра и Мерт трябва да се редуват все пак, иначе групичките фенки съвсем ще се хваната за гушите Stuck Out Tongue Winking Eye

# 591
Нека се забавляват и Афра и Мерт, тяхна си работа.
Аз няма да тръгна да им ровя чершафите.
С който искат да са .
Пак на мен не ми пречи да си ги шипвам Simple Smile
Афрам форевър

# 592
Не разбрах какво като приятелката на Афра е качила стори на Мерт?🤪

Да сложим и новото "гадже".😃

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 23:28 от Lilia*

# 593
  • София
Едно фенка на афрам е пратила племенника си пред ресторанта в Париж, може да успее да се снима с Афра.

# 594
Лека вечер от мен, момичета!

# 595
Добро утро, момичета!😘

На мен този път ми е много забавно и само ще кажа, че се надявам уговорките, които са си направили с Шнура да си заслужават излагациите в които участват. 🤪😁

Можеха поне за Афра да изберат някой по-хубав, а не този с оскубаните вежди.🤪

Последна редакция: нд, 23 ное 2025, 08:28 от Lilia*

# 596
  • Яко в Матрицата...
Добро утро Grinning

Лили, младежът се е спретнал със същата прическа като на Мерт за BBŞO Joy Та да ни е по-лесно да ги сравним Joy

Не знам какво е - ПР, реклама или нещо друго, но има ефект, дори и временен.

# 597
  • София
Явно при мен ефектът е обратен този път.  Понякога си мисля, че ако не беше темата  щях тотално да ги изключа и да спра да ги следя.

# 598
Гледам, че Сема е заредила семките и е писала, че е свикнала вече на подобни съобщения. 🤪

# 599
  • Яко в Матрицата...
Явно при мен ефектът е обратен този път.  Понякога си мисля, че ако не беше темата  щях тотално да ги изключа и да спра да ги следя.
Ефектът може да е с всякакъв знак, но го има. Не им разбирам идеите на Шнура, Афра и Мерт, но няма и да се моря с това. Особено след като от страна на акаунти на ОГМ в Х бе показан червен картон на една група фенове. Има по-интересни и доста по-забавни неща на този свят Wink

Общи условия

Активация на акаунт