Отговори
# 465
Мистери,мерси за разяснението Kissing Heart
Леле ама верно тия солотата на Афра са много зли.От колко време  се занимават да търсят къде е Мерт.Ма и нямат умора бе страшна работа. Голям зор да разберат къде е някой за който твърдят ,че не харесват Thinking
Странни и неразбираме хора. Thinking

https://youtu.be/rsnmytAreiE?si=yY_-_JXRJID7L1_c

Последна редакция: вт, 18 ное 2025, 23:23 от Eny87

# 466
Лека вечер от мен,мили дами

# 467
  • София
То всъщност не пречи да си кажа сега. Мисля, че преди коментирахме връзката между собственика на Канал Д и продуцента на BBSO. Та по тази логика, още много преди изобщо да се обяви сериала на Мерт за ОГМ се е знаело, че ще се излъчва по този канал. Това е с две изречения...

# 468
Шнура обича негативният ПР, но той вече не действа. Пример са Градът, Ешреф и Морето, които разбиват рейтингите без никакви глупости около личния живот на актьорите, кой има или няма ботокс и т.н. Там всичко е само добър сценарий и нормална рекламна кампания. Дано стане чудо и видим това и в АБИ и Юсуф.

Сема през последните дни е топ относно АфРам, но уви, солотата в Х пак не са доволни и я атакуват.

Последна редакция: ср, 19 ное 2025, 00:43 от Lilia*

# 469
  • София
Добро утро! Писали са, че в тази кола са били бащата, майката и сестрата на Чаала. Малко е странно, ако е вярно как момичето оцелява, освен, ако не са били 3 деца.

# 470
Здравейте дами!
Отдавна не съм писала, чета ви, но понеже няма кой знае какво да се коментира и нямам вдъхновение😁
Снощи наистина Хюлия разбуди народа с изказването си за Мерт най-вече. А за АфРам, че са душата на Ялъ заби още един пирон в ковчега на Бурджу, шнура и компания.
Ето по повод на казаното от Хюлия, доста се спомена името на Дерия Гюрсел, редакторката на L’hofficiel и написаното от нея за Мерт. Та тя качи това

Понеже доста съм споменавана днес, мисля, че трябва да си припомним тази корица…

А моя коментар е, че когато нещо се прави с любов и отдаденост, винаги се оценява!

Приятен ден, дами!🌹🧿

# 471
Снощи слушах руския канал на който зрителите задават въпроси и момичето отговаря.Беше и зададен въпрос за Юсуф.Отговора и беше,че засега не е определена партньорката на Мерт и заглавието също не е определено.Героя на Мерт ще е Юсуф,но не се знае заглавието дали ще е такова.В момента се водели преговори с различни актриси които могат да играят в този проект.Тя имала подозрения,че отново могат да изберат Мирай Данер,за която Бирсен казала,че няма нов проект за телевизията.Онур обичал да съединява двойки които са се харесали на зрителите,но тъй като Афра в момента е заета и снима изниква въпроса,а не може ли да пробва да събере  отново Мерт и Мирай ако са му харесали как работят в сериала за цифровата платформа.Момичето си казва,че това са си чисто нейни предположения,които могат и да се случат.В крайна сметка,казва,че ще видим по-нататък,могат да изберат и друга актриса.В момента заснемането на сериал изисква големи разходи и продуцентите се мъчат да икономисват средства включително и от заплащане на актьорите.Онур обаче не обичал да икономисва и правел проектите си с много големи бюджети.В момента цялото му внимание и средства били съсредоточени върху АБИ.Подготовката за Юсуф вървяла,но с нормални темпове,никой за никъде не бързал.Когато се пусне АБИ,когато мине рекламната кампания,когато се освободят ресурси,тогава ще започнат да снимат и Юсуф.Нейните предположения са за след нова година или най-рано през декември,а в ефир ще излезе или през февруари или през март.

# 472
  • София
И аз в началото мислех, че може да е Мирай Данер партньорката, но вече не ми се вярва особено. Имам подозрения за друга актриса, но нека видим, скоро трябва да я обявят.

# 473
Мистери и аз имах предположения за Съла.Нали напусна Шербета.Но тези дни я спрягат за Узака.Щяла да се появи там като бившата на Джихан,Мерием.Колко е вярно,не знам,но ми се струва,че тя е доста хитричка и от един рейтингов сериал,вече със затихващи функции,естествено,че ще приеме оферта за участие в рекордно рейтингов такъв.Даже си мисля,че въобще може и да не се интересува от хонорара.При такава "дървения" не можеш лесно да станеш звезда.Извинявайте момичета,но аз въобще не харесвам Съла,нито като визия,нито като актриса.

# 474
Здравейте, мили дами!
Пожелавам хубав ден!

# 475
  • София
Съла и аз не я харесвам, но е възможна опция за момента.

Сценаристите на АБИ са били на снимачната площадка

# 476
Здравейте, момичета!😊

Аз се успокоявам, че дори да изберат някоя не особено кадърна партньорка Мерт ще играе и за нея, защото е страхотен талант. 😎 И все пак се надявам да е Пънар Дениз. 🙏

# 477
Мили дами, връщам се малко назад към един стар наш разговор за Афрам и дребните моменти между тях. Бях описала,че на мен ми беше много сладък момент между тях на партито за финала на сезон 2. Когато Мерт погледна Афра докато тя не гледаше,после тя го погледна,той не видя. И накрая тя си отиде при него. Тогава нямах снимки или клипче под ръка и обещах като ми попадне да пусна. Преди малко ми попадна в Х и бързам да ви го пусна Simple Smile Точно в началото е моментът. Като цяло на това парти много ми бяха милички Афрам. Точно така си ги представях - млади,диви, щастливи, да си се гушкат, целуват,да се забавляват заедно, да се защитават един друг.
https://x.com/ozce_ozce/status/1991091947826487572?s=20

# 478
Крал! 👑 Рамо! 🔝🔝🔝

# 479
Ето го нашият Рамо Heart
Който се чуди къде е, тази седмица е на първото място Simple Smile
Свикнала съм Афрам да са на първите позиции постоянно, да се взимат в ръце и пак да отвеят конкуренцията

Общи условия

Активация на акаунт