Отговори
# 480
Крал! 👑 Рамо! 🔝🔝🔝

Браво! Ако вземе и да се покаже цена няма да има. 😁

# 481
Крал! 👑 Рамо! 🔝🔝🔝

След интервюто на Хулиа Д почти беше ясно Grinning
Всички в списъка са с действащи серили по ТВ
Мерт не се е появявал от 34 дни И по-добре , но поне да има вече инфо за Юсуфи

https://x.com/lueur777/status/1990834912740385076

По въпросът за рейтингите , когато на Шнура му хрумне/реши тогава ще  завърши Краля и Сърцебиене Grinning

Последна редакция: ср, 19 ное 2025, 19:49 от KrasiAnna

# 482
Малко ИИ,че скоро не съм пускала Simple Smile

# 483
  • София
Някой знае ли какво е станало, че солота на Афра са решили да спрат да я подкрепят

# 484
Някой знае ли какво е станало, че солота на Афра са решили да спрат да я подкрепят

Да не би да са осъзнали най-после, че и тя е в кюпа?😎

# 485
  • София
Не знам, тази днес цял ден ту си отключва, ту си заключва профила. Като я хванах преди обяд обясняваше, че никога не е харесвала Мерт. Научила е нещо, което за нея е неприемливо. Ще видим.

# 486
Не знам, тази днес цял ден ту си отключва, ту си заключва профила. Като я хванах преди обяд обясняваше, че никога не е харесвала Мерт. Научила е нещо, което за нея е неприемливо. Ще видим.

Това, което тя е научила днес ние го знаем отдавна. 😁

# 487
Нещо без Афрам фендома издишат нещата. Не им излязоха сметките на кризисния щаб. Обяснявам, че с тази лоша реклама за АБИ всичко го отнася Афра,тя носи,ето факт. Няма едно нормално нещо, което да се коментира в момента. Драма да има. И кой ги посъветва нашите да се крият и грам да не се показват. Говоря за всеки по отделно,не като двойка. Взаимодействие не се прави ей така от нищото.
Не ги разбирам тези неща в тази сфера. Но от началото на тази година нещата се прецакаха и тръгнаха на зле. Нашите нещо трябва да променят,ако искат да се задържат и да преуспеят

# 488
  • София
Това с тоталното криене и аз не го разбирам. Особено на Афра, Мерт достатъчно циркове разигра цяло лято.

# 489
За мен това е била идеята. Цирковете от Мерт. Афра да не се показва. И са смятали, че като после пуснат за АБИ и ще стане яко шум. Може би идеята е била да търсят съчувствие от хората. Но не се получиха нещата. Нито някой се върза на цирковете на Мерт, нито някой съчувства на Афра. Не са нито първите, нито последните двама души, които се разделят. Очакванията на масата зрители беше за нещо различно,да видят различно от масовото с Афрам. Или поне да знаеха какво се случва. Ако бяха категорично казали и показали някакви неща, нямаше да има драма. А това неизвестно толкова дълго време още по зле допринесе за развитието. Не може така постоянно да се заиграваш с почитателите си. Ето го резултатът народът си намери нови проекти да гледа, нови актьори. Вече не им е зор за Афра и Мерт. Няма го този уау ефект. Все им е тая.

# 490
Здравейте, момичета!😊

# 491
Добро утро,мили дами!
Вижте снощи кой пак е бил в тренда в Х

# 492
  • Яко в Матрицата...
Добро утро! Blush

Кой какво бил разбрал? Тия хора наистина нямат нищо по-интересно и полезно за вършене. След 2-3 седмици ще пуснат АБИ, с това да се забавляват...

# 493
Никой от солотата на Афра в Х не се интересува от АБИ, те издирват къде е Мерт. 😄 Само не разбрах, последно в Лондон ли е със Селин или се разхожда хванат за ръка с Мюге?😎 И как Мирай го е пуснала, че допреди няколко дни според солотата двамата са били на романтична почивка в Барселона?😜

# 494
  • Яко в Матрицата...
Никой от солотата на Афра в Х не се интересува от АБИ, те издирват къде е Мерт. 😄 Само не разбрах, последно в Лондон ли е със Селин или се разхожда хванат за ръка с Мюге?😎 И как Мирай го е пуснала, че допреди няколко дни бяха заедно двамата на романтична почивка в Барселона?😜
Ние си знаем, че Мерт не е мъж за една жена Joy

Общи условия

Активация на акаунт