Да не забравяме , че през цялото време използва и Афра, да върти интриги Пардон - очилата

. Честно казано вече нямам никаква нагласа за АБИ. Просто чакам да започнат и да преценя дали ще се хареса. Ако не ми допадне сценария, колкото и да харесвам актьорите няма да има шанс. По-скоро ще бъда за запълване на времето
. Дано да греша
Да не забравяме , че през цялото време използва и Афра, да върти интриги Пардон - очилата 

Момичета,с тия взривове ми се струва,че ще има голяма динамика.В момента това е вървежното сред драгия турски зрител.Онур явно е напипал пулса на рейтингите.Виждаме Морето колко бързо набира обороти даже в АВ мисля,че е стигнал Узака.Сюжета не е кой знае какво,но динамиката е на ниво.Май в момента екшъна е на мода в турските сериали.В Узака имаше една сцена на взрив на кола.Тука май ще е повече от един взрив.Така,че чакам екшън-драма.Успокоявам се,че няма да има откровени сцени между Афра и Кенан,даже може и целувки да няма.Във фрага на Сърцебиенето показаха такава сцена с Керем и Лизге,но в епизода беше изрязана.Предположението бе,че се страхуват от глоби.Дано да е така иначе няма да понеса такива сцени с Афра и Кенан.Между другото на "Непознатия в огледалото" направиха невероятен финал.Мога смело да твърдя,че това бе най–добрия епизод от всичките им епизоди.И сега едно мое мнение за един от новите сериали.Ще го сложа в скрит текст.

. Това определено за сефте ми се случва
. Сценария на Измамниците е добър. Аз точно на такъв се надявах, когато разбрах че пак ще го пише Сема Ергенекон. За жалост обаче рейтинга не е много добър. За пореден път се убеждавам, че комшиите не обичат да се замислят над сюжета в дадено дизи. По-скоро да има там нещо което да върви за шум и от време на време да хвърлят по някое око. Узака и Морето не че не са интересни, особено с реитингите които достигат, но чак пък да е нещо уау - не е. Но ето че комшиите обичат сериали с много драми, кръвосмешения убийства, семейни раздори и отмъщения
. Бурак Дениз и на мен ни ме е сред любимците, обаче пък в Шахмаран а сега и тук доста ми допадна. Хилал Алтънбилек я гледах в Моя прекрасен живот и я харесах чисто визуално. Хубава двойка са. А ролята на Ерсин ми хареса, защото няма нищо общо с ролята му на Абидин, а и все трябва да има един лош Емир в някое дизи
. Даже снощи четох, че Бурак и Хилал се били гаджосали 

Препоръчани теми