Отговори
# 525
  • Яко в Матрицата...
Стетоскопът е сложен, за да ни покаже, че това са покоите на Доган ли? Много артистичен прочит Sunglasses

# 526
Това ми прилича на витрина. Все едно се снима някакъв спомен. Не ми е реално като за къща, в която някой да живее. Ако е така брей доста разчупено. Явно хирургът пести заплатата си Simple Smile
Малко Сейфер

# 527
  • София
Най-интересното инфо от стаята на Сема в момента в Х е, че и тя е чула за дигитален проект с Афра и Мерт. Вече няколко профила го намекват в Х през последния месец. Айде дано е вярно 🧿🧿🧿🧄🧄🧄

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 10:26 от MysteryG

# 528
Най-интересвото инфо от стаята на Сема в момента в Х е, че и тя е чула за дигитален проект с Афра и Мерт. Вече няколко профила го намекват в Х през последния месец. Айде дано е вярно 🧿🧿🧿🧄🧄🧄

Мистери, 🌹

Няма шанс Шнура да изпусне тази възможност да направи фурор.😎

# 529
Ох, хайде дано Heart Много искам да си ги гледам Афрам заедно на екрана. Не ми беше достатъчно. Искам още Simple Smile
Най-интересвото инфо от стаята на Сема в момента в Х е, че и тя е чула за дигитален проект с Афра и Мерт. Вече няколко профила го намекват в Х през последния месец. Айде дано е вярно 🧿🧿🧿🧄🧄🧄

# 530
Привет момичета.Аз все още не искам да гледам заедно Афра и Мерт.Горчилката от пародията наречена сезон 3 на Рибарче още не ми е минала,а като чуя Зейнеп Бонче и започва да ми се повдига.Нека първо да видим новите им проекти с нови партньори и тогава да ги съберат.
Котелина,забравих да ти напиша нещо.
Скрит текст:
Това,за гаджосването на Бурак и Хилал са поредните измислици.Бурак и актрисата от Узака,тая която играе Пакизе са гаджета.Много красиво момиче,естествено красива.Този профил,който написа за гаджосването им писа и за Оруч и Елени,че лудо се били влюбили и направили светкавична сватба.Толкова се смях. 

# 531
Добро утро, момичета!
Хайде честит петък Simple Smile

# 532
  • София
Ако снимат дигитален проект догодина ще излезе след две години, така че няма да е никак скоро реално.

# 533
Добавям нещо:
Вижте, кой е в тренда в Х
Афрам Heart

Малко Сейфер Simple Smile

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 15:32 от Надя Б. Василева

# 534
Здравейте, момичета!😊

Отново големи успехи за Метрука. 😎 След като преди дни стана ясно, че е заел 6-то място по гледаемост в световната класация на Нетфликс за 2025 г. сега стана ясно, че е заел и 1-то място по гледаемост и в Турция за 2025 г. 🥳🥇 Страхотен успех за Мерт и целия екип. 👏👏👏 Когато не получаваш награди в собствената си страна получаваш признанието на толкова много зрители, които са оценили таланта и труда на целия екип. 🤗😎

# 535
Браво на Мерт и екипът на Метрука!
Страхотно постижение!
Таланта си е талант, който си го може си го може. Мерт и Афра доказват това.

Афра вчера или днес,не съм сигурна,е последвала в Инстаграм актрисата, която ще играе нейна сестра в АБИ

# 536
Браво на Мерт и екипът на Метрука!
Страхотно постижение!
Таланта си е талант, който си го може си го може. Мерт и Афра доказват това.

Афра вчера или днес,не съм сигурна,е последвала в Инстаграм актрисата, която ще играе нейна сестра в АБИ

Нали все за годините в АБИ се говори, та тук възрастовата разлика е добре - на 36г е актрисата. Grinning

# 537
Афрам са все още в тренда Simple Smile

# 538
  • София
Мерт са го снимали в трафика в Истанбул, много му е смешно, питат за Юсуф - изненада било

https://x.com/SalwaKasem50844/status/1991940759977894016

# 539
Мерт са го снимали в трафика в Истанбул, много му е смешно, питат за Юсуф - изненада било

https://x.com/SalwaKasem50844/status/1991940759977894016

Много готин и усмихнат Мерт. 😎

В Х пощуряха от щастие, че се е появил. 😄

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 21:37 от Lilia*

Общи условия

Активация на акаунт