🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 7 (30.10 - 06.11) 🎭

• 27 598
  • 475
  •   1
Отговори
# 240
Представете си капитана накрая да направи скандален плот туист, убива предателите на финала и всички да сме с отворени усти от играта му. 😂

# 241
  • София
Глашатаят на щитовете (ака "залухавел на квадрат) - днес заложи 51 % за собствен щит. Страх лозе пази или като опре ножа до кокала...

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 22:11 от EmBrother

# 242
100% от бюджета и си прибирам щита с удоволствие. Joy

# 243
  • Другата България
Има смисъл на Владо логиката, но само погледнато от собствената му камбанария, докато всички други праведни рискуват всеки свой ден там... така че ако Ева има мозък, ще се досети.
Именно, това имах предвид в предходния си пост.

# 244
Представете си капитана накрая да направи скандален плот туист, убива предателите на финала и всички да сме с отворени усти от играта му. 😂

Това вече ще е невижданото в световен мащаб. Най-тъпият нож в шкафа да отреже главата на врага 😀

# 245
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Офф топик, но Бачо с тази шапка ми е като някакъв продавач на френски багети. Харесват ми какви костюми са им подбрали, особено Глория и Мирела.

# 246

Това вече ще е невижданото в световен мащаб. Най-тъпият нож в шкафа да отреже главата на врага 😀
Ужас, ще се гръмнем. 😂

# 247
Но даже Владо да е подозирал Бачорски, защо в синхрони не го е казвал това или пък просто нарочно не са го показвали? Никога не ме кефят тези "Кайзер Созе" монтажи.

# 248
Владо с тия джапанкиииии!

# 249
  • България
Догодина такива лидери като Владо Николов първи ще утрепя. Борбата е кой ще убеди Владо кой е предател.

# 250
Владо успя и Глория да обработи.
Интересно дали наистина подозира и Бачорски вече.
Обаче АнаМария искам да я махнат.

# 251
  • Другата България
Дали пък Мая ще позапази Жорката, защото ще ѝ е нужен, евентуално?
Добра игра на Мая, за пореден път.

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 23:02 от Merri_An

# 252
Владо действа леко лицемерно. Ако някой от другите вземе щит и се запази - ТОЙ Е ЛОШ И НЕДОСТОЕН, ако той не иска да удря по предатели, защото знае, че е защитен, а другите кучета ги яли - проблем няма.

# 253
Сега си върнах пак разговора, за да го чуя по-добре.

Ами май много логично си звучи Владо Николов. Целта му като цяло е да отиде на финал, където вече да изгони Предателите. Като е наясно, че най-вероятно някой Предател в момента го пази. Един вид би изгонил и праведен сега, който просто не е в неговия алианс и не му трябва.

Поправете ме ако греша, но аз това разбрах от разговора му с Ева. Само Бачорски не бе споменат, може и да е умишлено скрит от монтажа/едита, за да има тръпка там дали Владо вярва на Бачорски или не.

Така е. Ама сега, ако ще виним това, че всеки иска да стигне до финал и да морализатерствуваме, то тогава не сме за тази игра. ВН е железен - ще отстреля всеки, който не е негов човек, за да стигнат неговите хора до финала. Какво не сме разбрали тук? Няма как всички праведни да стигнат до финала, просто няма как. Ще счупят играта. На финала трябва да отстрелят последния предател, защото ако е преди това, той ще вербува друг предател. Нали уж играем, или не?

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 22:17 от Janelle

# 254
Понеже преди малко проверих  правилата на тв формата, остават три маси, ако сега отстранят Предател, ще има пак вербуване на Предател и тогава няма да знаят кои точно са Предателите. Тоест наистина изглежда, че Владо играе перфектно и наистина не е моментът на тази маса и е по-добре да отсранят праведен. Ако отстранят на следващата вече Мая, то тогава няма да има ново вербуване и им остава само Бачорски за финал.

Общи условия

Активация на акаунт