🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 7 (30.10 - 06.11) 🎭

• 27 602
  • 475
  •   1
Отговори
# 210
Влади Николов е НЕ-РЕ-АЛЕН. Не може това да е истина, хахахахахахахахаха.

Като анимационен герой направо🙂

# 211
  • Разпиляна във въображението
Владо какъв предатал е Simple Smile

# 212
Много обичам да познавам - ВН е най-добрият играч там за момента. Всичко е обмислил и само се прави на улав. Харесва ми как заблуди и публиката дори, делулу бил, да, да.... Wink

Много ми хареса логиката му - на последната маса един от предателите ще убие другия, за да вземе той/тя парите на финала. Еми естествено!
You make my day 😂😂😂

# 213
  • Другата България
Венц ратана: “Не мога да си представя защо някой ще разбие великолепната тройка /Бачо, Венци и Дани/, която сме от самото начало на играта
Ти да видиш! Каква “изненада“, никой не го предполагаше! Blush

Бачо горкия наистина го е “снесъл“, толкова притеснен май не е бил от началото на играта до момента!
Много обичам да познавам - ВН е най-добрият играч там за момента. Всичко е обмислил и само се прави на улав. Харесва ми как заблуди и публиката дори, делулу бил, да, да.... Wink

Много ми хареса логиката му - на последната маса един от предателите ще убие другия, за да вземе той/тя парите на финала. Еми естествено!
You make my day 😂😂😂
На мен дори не ми е смешно, не съм изненадана всъщност, то такива “играчи“ трябва да имат и такива фенове, в което няма нищо лошо всъщност, ама .....мъчно ми е, че на мястото на Владо в крайна сметка можеше да е някой, който можеше да играе...да кажем по различен начин. А не да се излага така.

# 214
Владо още в първите епизоди показа, че е изключително глупав. Особено, когато много държеше да раздава заповеди и указания в игрите, щото видиш ли бил спортист и треньор. WTF?! Всезнаещият.... Ева я мислех за по-умна.

# 215

Ами дано да е така. Аз много му се кефя и малко ми е жал за него, как го върти Бачорски на малкия си пръст.
Владо има пълно доверие на Бачорски, което го прави изключително лоялен и верен и това му вреди.

# 216
  • София
Тренерът - президент! И вице даже си има тук в темата.
(Моля за извинение! Но на таквиз зрители - таквизи играчи в игрите.)

# 217
Тактиката на Владо е добра, обаче тази на Ева да го слуша - никак!

Харесват ми и на мен тоалетите.

# 218
Сега си върнах пак разговора, за да го чуя по-добре.

Ами май много логично си звучи Владо Николов. Целта му като цяло е да отиде на финал, където вече да изгони Предателите. Като е наясно, че най-вероятно някой Предател в момента го пази. Един вид би изгонил и праведен сега, който просто не е в неговия алианс и не му трябва.

Поправете ме ако греша, но аз това разбрах от разговора му с Ева. Само Бачорски не бе споменат, може и да е умишлено скрит от монтажа/едита, за да има тръпка там дали Владо вярва на Бачорски или не.

# 219
И аз в първия момент се подразних на Владо, но после като се замислих, има логика в разсъжденията му.

# 220
И аз така го разбирам, даже си мисля, че Владо знае, че Бачорски е предател.

# 221
Сега си върнах пак разговора, за да го чуя по-добре.

Ами май много логично си звучи Владо Николов. Целта му като цяло е да отиде на финал, където вече да изгони Предателите. Като е наясно, че най-вероятно някой Предател в момента го пази. Един вид би изгонил и праведен сега, който просто не е в неговия алианс и не му трябва.

Поправете ме ако греша, но аз това разбрах от разговора му с Ева. Само Бачорски не бе споменат, може и да е умишлено скрит от монтажа/едита, за да има тръпка там дали Владо вярва на Бачорски или не.
Да останат такива накрая, които само с поглед ще им каже как да гласуват.

# 222
Буквално вече мога да предположа финала на шоуто.

Владо Николов ще бъде големият гений на шоуто, който е знаел, че Бачорски е предател, но си го е държал за финал, където да го разкрие. Натам започват да миришат нещата.

# 223
  • София
Е, не... Обаче си представям в ролята на свещеника - Ненчо Илчев или Влади Въргала. Simple Smile

# 224
Ако знае, ще надиграе играча и тогава играта наистина ще завърши топ, но да видим. Засега изглежда заслепен, но може пък така да ни монтират всичко, за да е интересно.

Общи условия

Активация на акаунт