🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 7 (30.10 - 06.11) 🎭

• 27 604
  • 475
  •   1
Отговори
# 195
Влади Николов е НЕ-РЕ-АЛЕН. Не може това да е истина, хахахахахахахахаха.

# 196
Пфф едвам гледам Владо, превръща играта в нещо друго.

# 197
Ева е супер тъпа! Кое не разбра ,че не трябва да споделя нищо с Владо. И с тези първични реакции, цвилите всеки път като й кажат нещо ми е супер неприятна още от господари на ефира

# 198
Не казвай на никого, то на всички казват.
Я Владо прави стратегии найс. Dizzy Face
Щеше да е интересно, както казахте да не знаят кой е убит още, а на погребението.

# 199
Омг, за пръв път някаква логика от Кептъна

# 200
Цел на Владо е да изгони праведните и на масата да останат 2-ма предатели и 3-ма праведни (всъщност, не знам колко остават накрая). Ако Владо успее да спечели тая игра и накрая наред с останали праведни да делят парите, направо ще го призная Laughing

# 201
  • Другата България
JoyJoyJoy
Извинявам се на всички, които са ме чели, когато съм имала надежди за Ева.
За нещо различно от ...голяма бяла птица.
“Страхотен стратег е Владо, невероятен!“

# 202
Ама Владо е прав, че предател го пази и за това ще иска да изгони конкуренция.

# 203
Втората част от разговора май все пак каза, че усеща, че Предател го пази. Може би пък усеща нещата.

# 204
Владо сега говори като човек, който знае кои са предателите и те са му казали - не ни пипай нас и няма да те пипаме теб.
Може ли да е толкова неадекватна тая ситуация?
Ама и Ева отиде баш при пионката на Бачорски….

# 205
Много обичам да познавам - ВН е най-добрият играч там за момента. Всичко е обмислил и само се прави на улав. Харесва ми как заблуди и публиката дори, делулу бил, да, да.... Wink

Много ми хареса логиката му - на последната маса един от предателите ще убие другия, за да вземе той/тя парите на финала. Еми естествено!

# 206
  • София
Владо ме разбива. Много се забавлявам с него, какви физиономии прави.

# 207
Много обичам да познавам - ВН е най-добрият играч там за момента. Всичко е обмислил и само се прави на улав. Харесва ми как заблуди и публиката дори. Wink
Щом си вярваш….

# 208
Според вас не беше ли по-добра стратегия Глория да разкаже пред всички кои са Предателите? Включително и пред тях?

Рискува да я отстрелят веднага. Аз бих обработила всеки индивидуално, като му кажа да не казва на никой друг.

# 209
Много са им яки костюмите за погребението.

Общи условия

Активация на акаунт