🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 7 (30.10 - 06.11) 🎭

• 27 598
  • 475
  •   1
Отговори
# 270
Ако ми водят такива разговори на масата - "Ще гласувам за теб, но знам, че не си предател" - автоматично човекът с най-много вот получава щит. Убива ми целият ентусиазъм.
То няма смисъл от шоуто в този случай.

# 271
  • България
Ако ми водят такива разговори на масата - "Ще гласувам за теб, но знам, че не си предател" - автоматично човекът с най-много вот получава щит. Убива ми целият ентусиазъм.

Мене пък точно това най-много ме радва. Това със сигурност ще подобри стратегическата култура на БГ играча и бг зрителя. Това е стратегическо шоу и хората трябва да се научат, че тук няма чест и морал.
За мен е стратегическо да кажеш: аз вярвам, че Ева е предател, защото така и така и така...// и на синхрон да кажеш, че знаеш, че Ева не е предател, но да не искаш да си под прицел на истинските предатели

# 272
  • София
Кръглата Артурова маса - скучна и предизвестена, ДА. Но стратегията - харесва ли ни, или не - вече се появява в този сезон. Към края му.

# 273

Мене пък точно това най-много ме радва. Това със сигурност ще подобри стратегическата култура на БГ играча и бг зрителя. Това е стратегическо шоу и хората трябва да се научат, че тук няма чест и морал.

1000+
Както Коджабашев каза - или ще я играем тази игра, или....

# 274
Владо ако им каже на всичките тия скачайте - те ще скочат.
Евала на Владо, че е добър спортист, но не го бива в тези игри.
Да не говорим, че дори в Ергенът показват в пъти повече характер и изразяват мнение отколкото тук.

# 275
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
АМ и ти си голямо делулу, сега като се гледаш дали ли си даваш сметка колко си била заблудена.
Хайде Кожабашев събуди се и ги направи луди калинки. Отказвам да приема, че Бачо и Владо са хората, които чертаят и водят играта, нелепо е.

# 276
Владо май ще се окаже скрита лимонка!

# 277
  • София
... а когато страхът (по ВВ) се обедини с глупостта, леле мале какъв скучен миш-маш става...

ПП. Продукцията! Макар да спрях да си отварям хладилника и да внимавам много в супера да купувам само в прозрачни опаковки, Simple Smile Бачорски ви е попадението и ви изнесе сезона. Признавам го.
А националният Гуру е най-нелепия ви избор. Като го видя си мисля защо нямам в апарата софтуер за лицево разпознаване и игнориране.

# 278
АМ и ти си голямо делулу, сега като се гледаш дали ли си даваш сметка колко си била заблудена.
Хайде Кожабашев събуди се и ги направи луди калинки. Отказвам да приема, че Бачо и Владо са хората, които чертаят и водят играта, нелепо е.

Защо да е нелепо? Интересно ми е, не влагам нищо повече от това - моля, обоснови се.

# 279
  • България
Каква е била играта на АМ? Не разбирам какво казва Петканов.

# 280
И... Владо не вярва, че Мая е предател. Grinning Еми нямам какво повече да кажа, хахахахахах.

# 281
Тъкмо щях да напиша най-лесната маса.
Интересно е за гледане.
Днес ли беше теоретично последния шанс, за вербуване на нов предател? За първи път гледам формата, за да ми е по-интересно.

# 282
Владо Николов развали предаването.

# 283
Искам Глория да спечели. Готина е, а е сякаш най-много има нужда от парите, сравнение с останалите.

# 284
И... Владо не вярва, че Мая е предател. Grinning Еми нямам какво повече да кажа, хахахахахах.

Обаче каза, че със сигурност няма да гласува само за Ева и Мирела. Хм, хм...много интересно, браво, продукцията, моля направете втори сезон. Жалко, че съм остаряла вече и не мисля толкова бързо и ще ме отстрелят (старичките ги отстрелват бързо), иначе бих влязла, честна дума.

Общи условия

Активация на акаунт