“Селски“ номера и пинизи - тема 5

• 18 704
  • 248
  •   1
Отговори
# 120
А пари за ремонта не иска ли?

Сравнете нейния случай с този например:
actualno.com/crime/bez-dom-no-s-tri-spaseni-kuchenca-semejstvo-ostana-na-ulicata-sled-pojar-news_2519029.html

# 121
Иначе е в София център, не е в Долно Камарци 😀.
Ами парите са отишли, в центъра е скъпо.😁

# 122
Не мога да повярвам вече ,не е срамно да нямаш пари,но да искаш уреди,които не са от първа необходимост,че и условие за качване . Значи аз хем трябва да ги подаря ,хем да го играя хамалин. Единствено бих подкрепила за отоплителен уред,готварска печка и хладилник.

# 123
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Преди време във фейса, видях обява, търсеха кемпер, но не помня дали да им го подарят за постоянно, или "на заем"...

# 124
  • Пловдив
На мен ми се иска чисто нова Тойота, моля ви се, дарете ми. Смрък.

# 125
Една жена търсеше стара кола, която не се кара и която да вземе назаем тя да кара из града срещу обещанието, че ще я пази като добър стопанин и ще й прави поддържащите малки ремонти. Поста беше съвсем сериозно написан. Разбира се получи само подигравки в коментарите.

# 126
Случаят е криминален,но е "селски" номер. Преди години жълтите вестници писаха за някакъв прокурор,който отишъл в автомобилна борса уж да купува кола. Качил се в избрана от него кола (луксозна) и отпрашил без да плати. Собственикът на автоборсата подал оплакване в полицията,но – глас в пустиня...

# 127
  • Другата България
Поредна нагла нахалница Joy
Тя сама си признава, че е такава Joy
От фейсбук групата "Как да направя ремонт у дома"

Безмълвна съм пред това!
Хората наистина изтрещяха!
А отдолу в коментарите какво, предлагат ли уреди на “бедната“ женица?

# 128
  • София
Коментарите са всякакви - от защитници на дамата (накъде без тях?!), че никъде не била написала, че ги иска безплатно до:

"Аз нещо не разбрах.Как така ги издирвате?Да си намерите някой да ви ги подари и стовари направо в кухнята ли?Ако е така и аз се нареждам на вашата опашка 🙂"

Още:

"Продай си жилището в центъра на София и си купи обзаведена къща в някое видинско село.Така хем ще имаш обзаведен дом,хем ще си полумилионерка в кеш,хем няма да ни дразниш нас да си мислиме ,че ни правиш на шашави .А може би наистина ни правиш на шашави."

"4 уреда, с транспорт и качване без асансьор  за ограничен бюджет който не споменавате....?"

"Мале ,мале ...Какви злобни и дребни души има.Направо ми се повръща от бездушните ви коментари."

"Сигурно може да попаднеш и на безплатни, но второто е съмнително."

"Не сте ли много нахална?"

Шоу Joy

Ето да четете:
 https://www.facebook.com/share/p/1Bh3jB1Jm9/

# 129
Мислех там да се включа и аз на опашката с ограничен бИджет, ако може баня и кухня  да ми направят, ама и плочки нещо да ми се предложат, уреди, шкафове, и да ми ги качат у нас (с асансьор!).

# 130
Не, не е давала отчет. За нея законите не важат, а и последователите й я уверяваха, че не е длъжна да се отчита колко е събрала и не е длъжна да дарява сумата, която е в +.
Догодина пак ще търси, убедена съм.
Извинявам се, но може ли някой в кратко резюме да обясни за каква жена и за какво дарение става дума...

# 131
  • Deutschland
Ако се върнете малко назад в темата, ще разберете. За кулинарна блогърка става въпрос.

# 132
Преди време във фейса, видях обява, търсеха кемпер, но не помня дали да им го подарят за постоянно, или "на заем"...
Спомням си. За назаем беше. Ама с хиляди претенции. Спомням си колко псувни отнесоха.

# 133
  • Пловдив
Каравана назаем, ей така без нищо? Защото има едни сайтове за размяна на къщи. Имаше даже филм „The Holiday“ с Кейт Уинслет и Камерън Диас. И ако търсиш примерно каравана еди си каква срещу къща - може би не е невъзможно.

# 134
Аз ще се повторя може би, но реално всеки има право да иска каквото си пожелае, все ще се намери някой на неговия акъл, да му откликне. Не се дразня от такива постове, не ги и коментирам - като не е моето, отминавам. В платформите за набиране на средства е същото - хората искат за какво ли не, някои от нещата за мен са супер смешни и ненужни, но си намират финансиране. Честно ли е - не ми е селски пиниз.

Проблем за мен има тогава, когато има лъжа, скриване, манипулация. Да искаш дрешки за дете, а после да ги пуснеш в ОЛХ, да събираш пари за лечение или друга спешност, а с тях да отидеш на почивка. Такива неща не трябва да остават без последствия, и са си точно за темата.

Общи условия

Активация на акаунт