Студени отношения

• 506
  • 7
  •   2
Отговори
Здравейте, от нанкратко по темата.. не знам какво да правя и към кого да се обърна вече..
От година и нещо живеем заедно с мъжа ми, (и двамата имаме предишни бракове с по 2 деца) бременна съм в 8ми месец и от 1нмесец на сам нещата много взеха да куцат между нас. Въпреки че не излизам (само до кварталния магазин) готвя, чистя.. т.н. гледам двете му деца човека започна да се държи студено, дръпнато, започна да ме заплашва с бой, (търпя психически много рядко физически тормоз) псува ме, гледаме все едно си представя как ме убива. Опитвам се да се държа добре с него но всеки път като си отворя устата за нещо той започва да вика. Пробвала съм и да си мълча и това не става. Седнах да говоря с него като човек да го питам защо се държи така и какво е станало, какво грешно съм направила но избухва щом ми чие гласа. Остваих го но ми беше обещал че нещата ще се променят че няма да се държи така и вярно беше държеше се добре няколко месеца се минаха и той пак се върна към същия начин на държане. Проблема ми е че не мога да гледам децата му щом той не иска моето дете и това му го обясних като човек но той не разбрира от дума. Не знам какво да правя, от както съм с него родителите ми не искат да чуват за мен а роднините ми зарварят телефона..

# 1
Твоите деца колко са големи, и кой ги гледа?
Освен, че се държи зле с теб, бие ли те?
И, при наличие на общо 4 деца, как ти хрумна да забременяваш?
Майката на неговите не ги ли гледа?

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 21:16 от Прекрасная Василиса

# 2
  • София
Ти мразиш децата му, той мрази теб, но въпреки всичко очакваш дете?

Сега е момента да стоплиш с вашите, че нещата ще ескалират съвсем скоро.
Спасявай себе си и всичките си деца.

# 3
Кой гледа твоите деца?
Това, което описваш са не просто студени отношения, а психически тормоз.

Моят съвет е да не се чудиш как да “оправиш” нещата между всс, а да се прибереш при родителите си, да си гледаш децата и да се грижиш за себе си.

# 4
Живеете на семейни начала едва от година и нещо, а вече сте бременна в 8 месец. Това означава, че почти веднага след започването на съвместния ви живот сте забременяла от човек, когото реално не познавате в истинското му ежедневие и поведение. Не разбирам с какъв разум сте се решили на трета бременност, при положение че вече имате 2 деца. Проблемът е, че в стремежа си да се докажете като добра съпруга сте оставили собствените си деца на заден план, за да се посветите на мъж, на когото очевидно не му пука особено. Съжалявам, но не мога да дам съвет, защото вече сте нагазили в калта с двата крака.

# 5
  • София
Само забележете заглавието "студени отношения". Той я бие, тя го обича....

# 6
  • Paris, France
Здравейте, от нанкратко по темата.. не знам какво да правя и към кого да се обърна вече..
А към кого се обръщайте досега?

Според мене в такъв катун трудно ще настъпи мир. Това, което описвате е психологическо насилие, в което сте засега съгласна жертва.

Аз бих напуснала моменталически такъв човек. Друг е въпроса, че изобщо не бих допуснала децата ми да живеят с чужд мъж, та и трето дете да раждам на вече баща с цели две деца при него, които и посмъртно не бих гледала. Майка им и близките и не ги гледат, Вие сте тръгнала да се товарите с тях, вместо да гледате собствените си деца. ЖДНБ.

Какво ви спира да съберете вашия багаж и да се изнесете? Ако нямате къде да идете, Анимус подават ръка. Имат си юристи, психолози, социални работници.

https://animusassociation.org/kontakt/

Не търсете близките си докато не си стъпите на краката! И умната оттук нататък!

# 7
Ужас! Това не са студени отношения, а адска жега. То няма как човек изведнъж да се промени, но майчината любов прави чудеса. Спасете собствените си деца и набийте спирачки на желанията си за ново и ново семейство. Насилници дал господ, няма да останете без мъж и ако не се промените ще е все такъв.

Общи условия

Активация на акаунт