Студени отношения

• 5 777
  • 57
  •   1
Отговори
# 30
Аз си мисля пък, че и авторката е от етноса, или почти. И че има още едно родено дете, което сигурно е при някой друг баща. Пък тя да се радва, че отношенията им ни са се затоплили с бой.

# 31
Предлагам ти да родиш това дете и да го оставиш на тоя да си го гледа.
Явно имаш опит в това да раждаш и да ги зарязваш.
И после пак да хванеш трети боклук. Веднага лягаш с него, забременяваш, като дойдат драмите, пак му оставяш детето и те така.
Как да и светне нещо бре хора? Как.
То трябва малко мисъл.
Като я гледам как пише се вижда нивото.
Аз лично съчувствие към такива жени не мога да имам.
Сама си си причинала драмите, сега си сърбай попарата.
Че и детето му гледаш? Защо?
Зарязвай го това неговото той да си го гледа.
Въобще перничанска му работа.

# 32
Не разбрах авторката от кой етнос е, защото това ще отговори на много въпроси за нейното поведение.

# 33
Може и да не е. Или я срам.
Писа, че той е циганин. А родителите и затова не и говорели.
Демек тя е българка, а той циганин.

# 34
То поведението е важно, в случая тя е по-зле от циганка. Той я псува, тя забременяла с бебчи, ама нейното го оставила , за да гледа неговите... ужас отвсякъде.

# 35
Абе има циганки няма да търпят такова поведение.
Мислех си, че може темата да е фейк, тролска.
Но се сетих за една далечна роднина, интелигентна, с образование, зарязва си малкото дете и мъжа, развежда се и отива да живее с циганин.
Та са възможни такива извращения.

# 36
И какво очакваш да ти кажем?

# 37
Тази тема е като "rage bait", направо ми е трудно да повярвам, че има наистина такава жена, която си оставя детето, за да роди ново на някакъв циганин, дето я тормози, пък и страда по него .

Ако е истинска история, просто си събери багажа и чао чао.

# 38
Това няма как са е истина.
Как си представяте жена да си остави 3-4 годишното дете, да заживее с ром и веднага да забременее от мангото, а нейното невръстно детенце да е незнайно къде...
Пързалка!

# 39
  • София
Как си представяте жена да си остави 3-4 годишното дете, да заживее с ром и веднага да забременее от мангото, а нейното невръстно детенце да е незнайно къде...
Пързалка!
О, нямаш представа какви хора има...

# 40
Имам представа, но дамата тук е новорегистрирана.
Не вярвам на историята.

# 41
Тоест детето ти е при баща си, а ти си забременяла от циганин и му гледаш чаветата. Други деца нямаш, предполагам и брак, те рядко се женят. Значи нищо не ти пречи да си събереш багажа и самичка да отидеш на квартира/в кризисен център/приятели/роднини и да се опиташ да спасиш себе си и децата си от един тъжен и жалък живот.

Как може да се отървеш от детето си, за да гледаш чужди деца и да правиш още деца? Просто думи нямам…
Още полуромчета.
Как можеш да правиш секс с циганин?
Толкова лошо беше изпаднала?
И как родителите ти да те искат?
Можеш ли да опише лично за теб какво означава един човек да е пълен боклук?

# 42
Пързалка!

Има.
Нали писах назад за роднина.
Зарязва си малкото бебе да и го гледа майката и сестра и, забягва с някакъв циганин и ни вест, ни кост от нея.
Просто въобще не комуникира повече със семейството си и от детето си не се интересувала.
И да, от циганина има друго.
Нямам обяснение.

# 43
Нямам думи.
Тук обаче сме по пързалката в тази тема.

# 44
Скоро моя близка я викаха в училище, да предупредят родителите, че има момичета, които ходят с роми. 6-ти клас. Училището е в центъра на голям град, не е в махалата.

Общи условия

Активация на акаунт