Априлски бебчета 2025- тема 4

• 18 544
  • 726
  •   1
Отговори
# 720
Благодаря ви много момичета, по спокойна съм вече. Взимам си бележка за нещата Simple Smile
Нашата госпожица спи по три пъти през деня …, напоследък преминава на 2 пъти. Направо не знам как ще мине на 1 път. Но времето ще покаже, ще дойде и този момент. Иначе вечер заспива към 20ч. И става към 6:30/7ч. Дремките всеки път са и различни.
Много обича да яде зарядни( но май се разбрахме вече за това) дистанционни и всичко общо взето. Отварянето и затварянето на шкафове е любимо. Имам един шкаф с огледало и много обича да отваря и да играем на ту ту( дзак), сама се накланя и е много сладко. Тук от два дни гледам, че започна да показва с показалеца. Надявам се, че всичко ще е наред.

# 721
Крис, всичко ще е наред. Много забавна игра сте си измислили.
Ох, аз не знам как стана при нас само 1 спане. От раз, може и да е фалшиво. Но тя спи до късно сутринта, сега отивам да я будя, че след 9 ми идва много да спи. Сякаш си взима предварително тази допълнителна дрямка, която няма през деня.
Освен да я будя рано сутринта, за да върна сутрешната дрямка. Четох, че след 16.00 ч. не е добре да спят, защото после заспиват късно. Навсякъде различно се казва, и майките им се разминават теориите.

# 722
Кактус, ние сме редовни на жестомимиката вече, много съм доволна. Жената, която води има 3 деца, 2 от които са ходили на жестомимика и каза, че не е имало забавяне, даже по-бързо са почнали. И аз бях малко скептична в началото и тръгнахме заради социализацията, но много ми харесва. А и ако не ти допада идеята, може после да не показваш във вас жестовете на бебчето. Няколко песни показваме жестове, после танцуваме с бебетата и после си говорим по женски.

За тунелите и катерушките мислих да не взимам, че нямам място, ама пък ако ги пъхна в кошарата за игра може и да стане.

# 723
Момичета, ако имате хубави площадки с катерушки наблизо и там можете да тренирате с малките. Триъгълника не е задължителен, нито тунела. Ако има хубави площадки може да ходите по 1-2 пъти седмично и пак трябва да е достатъчно.

Последна редакция: нд, 01 фев 2026, 10:56 от Пълнолуние

# 724
Мики, много ти благодаря 😍 Това звучи толкова сладко как маха на баща си 💖💕💞
Таткото на Дарко като го слага да спи вечер е винаги с рев, обаче го приспива бързо, не знам как успява. Докато не се разреве не заспива 😃 Понякога заспива много бързо, ако го гушнем и после го преместим, но друг път съм се мъчила с часове 🥲 Няма строг режим на дремките, спи когато му се иска 😃 По принцип има сутрешна и следобедна дрямка, но всеки път по различно време. Малкият сутрин обича да закача баща си и всеки път е борба да не му давам, когато баща му е от нощна. Иначе си го оставям да му се катери отгоре, да му дърпа ушите, прави му боц докато не го събуди 🤣
Луничке, много ти благодаря за информацията 🥰 Ще взема триъгълника и ще го сложа в кошарата за игра, ще е само в мое присъствие обаче. Ще имам предвид и за тунела.
Сандеч, благодаря ти за отзива, може някой път да отидем заедно ☺️ Имам приятелка медицинска сестра, която е ходила няколко пъти заради социализацията, но и тя каза, че при някои деца може да има забавяне с проговарянето, ако се прекалява с жестовете, но от няколко песнички няма проблем.☺️🫶💖
Луничке, ние нямаме около нас за съжаление. Приемам предложения за Бургас, ако някой знае къде има подходящи ☺️

# 725
Аз се регистрирах, но хич не са ми удобни часовете и локациите на Кинди ру, а много ми се иска. На ясла го пускам щом навърши 1г. по финансови причини. Вероятно частна, защото в държавна едва ли ще го приемат преди септември. Нямаме възможност за толкива обемни играчки и затова скалъпвам с подръчни средства. За тунел слагам два стола в редичка и покривам с одеало. За кареренето ще е на площадката пред блока. Чакам с нетърпение да се стопли времето.

Последна редакция: нд, 01 фев 2026, 13:57 от Puppiii

# 726
Момичета, на моето момче още давам Aptamil AR2, но той отдавна няма рефлукс. Искам да сменя млякото, имате ли мнение за това? Приемам всякакви препоръки за хубаво преходно мляко

Общи условия

Активация на акаунт