Пролетно слънце вънка припече, АВГУСТ ще гушкаме малко човече!

• 9 899
  • 301
  •   1
Отговори
# 240
  • София
 Ади аз съм! Hug Лични ти е препълнена и не мога да стигна до теб.

Калкулатора ми  показва 94 % момиче, и док. така каза! newsm44
 А за раждането, ще е в Токуда Praynig
Искам да питам, някоя от вас досега водили ли са я на хематолог?!! Док установи, че имам анемия и след като и днес  ми взимаха отново кръв, пак не знаят от какво е. Поне разбра,че не е недостиг на желязо, ама от какво е не и  е ясно. Малко странно ми стана, че в Понеделник като малко дете ще ме води  при  такъв специалист. newsm78 newsm78 newsm78

# 241
Шоши значи имаш сладка работа Flutter
Сладка си е и много си я обичам! Hug Party
Persia, стискам ти палзи дано прегледът  е Понеделник покаже какво не е наред
MEGI голямо ти е тумбито, не може да се отрече  Laughing

# 242
В кой албум ги гледате тези снимки нищо немога да намеря ooooh! newsm78

# 243
Момичетааа,имаме си нова квартирка  newsm44 newsm44 newsm44!!!! Прекрасна е!!! Ехх как се радвам! Намира се точно до парка Заимов, приказно за бебчо!!! Много съм доволна, най-после да намерим!!! Прегръщам ви всички  Hug, защото знам, че и вие сте помогнали със стискане на палци!

# 244
 Weary smile3518
ИИИИИИИИИИИИИ де, само на мен ли този калкулатор не ми познава? Или може би док? Показва 80% вероятност да е момче, а док казва, че ще е красавица??? Ще видим на лято живот и здраве!

Shoshi84 - честно да ти кажа зъболекарката ми не искаше да го вади, но нямахме избор. Пих хапчета за да не получа контракции /и още няколко дни ще ги пия/, сложиха ми упойка, а самото вадене траеше около 20 секунди  newsm53
Ама ... зъболекарката ми е със здрави ръце така че не аз съм героя  newsm47

beli4ka - ЧЕСТИТОООООООООООООООООО!!!

# 245
Franito ,новите снимки на Мегито са в албума на тумбачетата. Grinning Меги ,само така!Смело напред!И моето шкемби стана бая големи4ко  Mr. Green
Франи ,"4ур4о" ме разсмя с името си ,защото наскоро разказвах на един приятел как за първи път когато сме видяли нашето беб4е е било едва 3 см.А той много дълго се пули и накрая каза :"Ама как е възможно 4урката му да е 3 см?!" Joy Разбираш ли сега защо изре4ението "4ур4о е вече 19 см" толкова много ме разсмя. Crazy
shoshi84 ,дали не сме се заси4али? Flutter Работата ти наистина е много хубава.Макар да ми е трудно да преценя къде е по-хубаво ,пред или зад камера. Sunglasses Съветвам те да ба4каш ,докато не ти натежи.Предполагам ,4е ще ти е по-приятно да снимаш ,пред това да се 4удиш какво да правиш със свободното си време!!! Party
beli4ka ,4естита ви нова квартира!!!  bouquet

# 246
  • София
Честита квартирка Беличка   bouquet и само хубави моменти да ви се случват в нея а бебчо на воля да си разхождаш в паркчето Simple Smile Лека нощ на всички мами и до утре! Hug Flutter

# 247
опа  Party разбрах чурчу Whistling офф аз ли съм куку никви тумбачета не намирам Thinking Sad както и да е

мами днес бях в тоя магазин Premaman подариха ми каталог имат много неща дрехи за бременни мноог сладурски магазина бил белгийски незнаех всичко се поръчвало по каталог всяка седмица пускали поръчка и така имаше страхотни дрешки , но цените им ги бива едно бодинце с късо ръкавче 25 лв #Crazy цифромани са си

Последна редакция: чт, 19 апр 2007, 22:57 от Franito

# 248
Здравейте  муцуни!
Това е къщичката на нашето бебенце:)бих казала че обича да му е широчко Laughing
http://images16.snimka.bg/002663339-thumb.jpg
http://images16.snimka.bg/002663340-thumb.jpg
Беличка браво много се радвам за вас че сте си намерили гнезденце Simple Smile

Лека нощ от мен до утре!

# 249
Хмм нещо много мънички излизат Sad
Нищо де има ги при тумбаците!http://www.snimka.bg/album.php?album_id=109856&photo=31

# 250
Ето го и моят среднощен постинг. Mr. Green

Beli4ka браво за квартирата, а и е на страхотно място! Беличка вече е Беличка (от бяла, а не Беличка от беля)   bouquet  Дано това да е краят на кахърите!
Абе,  много хубави тези къщички на бебоците!!! Аз все се каня да си снимам тумбито, но все отлагам.

ptigra, герой си и не отричай! Но и зъбарката ти я бива. Моят мъдрец, който вадих преди 7 месеца спука капилярите на ръката на моята зъбарка от теглене и й отне 1час. Много ме изгърчи и я намразих и веднага си обясних, защо моят зъболекар не вади зъби - защото при тези с клещите отиваш само по веднъж!!!

Ей Крокодил, бачкали сме заедно със сигурност. В доброто старо време имаше един филм за терористи на влак "Death train" се казваше беше 2001г. или 2002г. ти май още беше в академията, а и после се засякохме в едно доснимване на "Octopus gigantus" в допълнителния ден. не сме си лафили особено и затова си трайкам.  Hug Blush

# 251
  • Златна Добруджа
Добро утро, ставайтеее - слънчо изпече  Hug
Аз си изпратих мъжете и сядам за малко, че после предиобеда ще го отдам на домакинстване  Twisted Evil
Бели4ка, честито за квартирата  Hug Ето, свърши черната ти серия, сега започват само хубави неща да ти се случват   bouquet
Разгледах снимките - всички изглеждате много добре  Heart Eyes Аз все не мога да се наканя да се снимам  Embarassed
Мегита, радвам се, че си добре и днес чакаме отчет  Peace
Хубав ден ви желая  newsm51 Като си почивам пак ще навестявам темичката  Grinning

# 252
Добро утро, мамчета!   bouquet
Слава Богу не сте изписали много и успях да ви прочета набързо Laughing!

Beli4ka
-честито за новата квартира! Това е страхотно, дано да се чувствате добре там и да ви е уютно.  newsm03
Помня и аз годините когато бях по квартири, пожелавам ви скоро време да си имате свой дом, страхотно е!  Laughing

Болките в кръста са нормални, а за тези ниско долу в корема незнам-малко и аз се притеснявам. На моято докторка като и кажа, тя ми казва пий Ню Шпа.
Аз имам друг проблем, невероятно много ми изтръпват краката, направо полудявам, особено нощно време, незнам какво да правя.

Приятен ден на всички!  Grinning

# 253
Беличка, честита квратира   bouquet
за болките в кръста - аз нопоследък нямам. сато че ли са на периоди  newsm78
обаче изтръпването е адски неприятно. трябва повече мляко и млечни продукти да се пиремат. и да не се прекалява с кафето.

# 254
  • Пазарджик
Добро утро, мами  Hug

august20, много ти благодаря мила.   bouquet Дано при всички ни раждането мине леко и весело  Hug
Беличка, честита квартирааааа  Hug Много се радвам за вас. Безкрайни щастливи моменти да имате там с малкото сладурче. А пък за парка - това си е огрооомен бонус.
Мами, толкова са ви сладки коремчетата   bouquet И моето расте, но като че ли е по малко  newsm78 Ще взема да се снимам тези дни и ще пусна един фотос  Grinning

За болките в кръста - и аз знам, че са нормални, стига да не са съпроводени с тежест в корема - тогава са контракции. Иначе избягвайте да лежите по гръб - матките ни вече са понатежали и притискат вена кава мисля беше и може от там да идва изтръпването. А за отоците в краката - вдигайте си ги на стол няпример когато можете. Аз следобяд на работа си ги дигам на един стол и така работя. Иначе не става. А вечер като си легна около 30 мин ги държа настената изправени. Мисля, че добре ще ви се отрази.

Аз ви пожелавам много усмихнат и слънчев ден. Поздрави на коремчетата - нашето сега почна да помръдва. Еххх на мама поспаланчето  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт