За какво си мислите постоянно напоследък? - Тема №3

• 3 031
  • 42
  •   1
Отговори
# 15
Мисля си колко различно се държи тялото ми през различните сезони . И на ментално и на физическо ниво , днешното ми аз няма нищо общо с онова мое аз от лятото . А уж съм си пак аз… само че не същата . Искам да е 31 май и да се връщам в себе си .

# 16
Момичета, благодаря за подкрепата. Човек, не търся, просто сутринта се събудих с мисълта колко хубаво би било да има човек, с когото да имаме общи мечти и да се борим заедно. Иначе то хора много, но всеки си е в неговият филм в главата.

# 17
Момичета, благодаря за подкрепата. Човек, не търся, просто сутринта се събудих с мисълта колко хубаво би било да има човек, с когото да имаме общи мечти и да се борим заедно. Иначе то хора много, но всеки си е в неговият филм в главата.

Хубаво е, да, моят мъж се бори заедно с мен. Даже в момента се намирам в много трудна ситуация и снощи като се върна ме изненада с букет и ми каза, че се гордее с мен колко съм борбена и да не се отказвам, че ме подкрепя. Еми, какво да кажа, освен, че ми стопли сърцето, ме надъха още повече. Наистина е хубаво всеки да има човек до себе си, който да го подкрепя и да се борите заедно. Естествено човек винаги може сам да се справи, но допълнителна подкрепа винаги е голям плюс.

Yellow flower 12, пожелавам, въпреки че не търсиш, той да те намери този човек.

# 18
От много време гледам подредба на маси в друга тема и си мисля, как хората имат нюх и фантазия и подреждат толкова красиви маси, аз съм жив зян в това отношение, моята маса е скучна и безлична.

# 19
  • Mediterraneo
Остави ти нюха, на мен ми е интересно къде се съхранява цялата тази украса и посуда.

# 20
В някой голям шкаф,не заемат чак толкова много място, аз посуда имам много, но фантазия нямам. Направо им се възхищавам.

# 21
Спокойно. И аз нямам нюх и фантазии във всякакви подредби и украси. Възхищавам се на такива хора, които умеят и им идва отвътре как да го направят. Пълен инвалид съм.в това.

# 22
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Мисля си, че трябва с прът да ме бият, за да се съглася да бъда на позиция, при която хорските погледи са насочени към мен.
Никакви облаги свързани с това не биха ме поблазнили.
Предпочитам да се изгърбя за парите си физически,
отколкото да се къпя в човешката любов и омраза.

Понякога човек се подлъгва, че може да промени нещо, но истината е, че идеалистите първи дават фира.

# 23
  • София
Интересна тема 🙃 Аз обичам да каня гости, но това с масите и интериора ми е в повече. Ако трябва да го правя, бих се събирала с приятели на заведение (като се замисля, правим го понякога).
По темата: мисля си, че съм голяма орта-будала 😜 Поне усещам, че няколко колеги така ме виждат 😄

# 24
Днес бяхме за малко до село.
Вървя по улиците, спомените вървят до мен,
поглеждам към прозорците - очи към друго време,
поемам си дъх, а въздухът не стига.
Явно вече остарявам...

ПП Благодарна съм на кметовете на малките, забравени от Бога селца, които въпреки всичко полагат усилия малкото останали хора там да имат някаква радост. И хич не ме интересува от коя партия са.

# 25
Мисля си, че не ми се иска да имам "здравия разум" на тези,
дето най-яростно апелират за здрав разум.

# 26
Мисля си, че все повече човек трябва да премълчава някакви неща, защото иначе все има сърдити.

# 27
Мисля си, че все повече човек трябва да премълчава някакви неща, защото иначе все има сърдити.
Абсолютно!! Аз съм много открит човек. За жалост, след това моите думи се използват срещу мен във всеки удобен случай. С годините се научих да броя до 10 преди да кажа/ споделя нещо.

# 28
И аз бях така. Казвах всичко, което ме дразнеше. Сега стискам зъби и преброя бявно до 10 и ми мине порива да изръся всичко. Правя го, когато съм.много ядосана, а отсрещната страна си го е заслужила напълно, неразбирайки от моята тактичност и уважение към.нея.

# 29
Напоследък все повече мисля да напусна настоящата си работа. Още не съм предприела реални стъпки, но не ми излиза от главата, че искам да се махна.

Общи условия

Активация на акаунт