За какво си мислите постоянно напоследък? - Тема №3

• 3 030
  • 42
  •   1
Отговори
# 30
Мисля си колко са крехки човешките взаимоотношения, дали винаги е било така или времената ни направиха егоисти, неценящи хората до нас.

# 31
  • София
Мисля си за липсата на възпитание.

# 32
  • here and now
Мисля, си как по-често напоследък несъгласието ми с дадено мнение, подкрепено с аргументи бива определяно, като "нарушаване на добрия тон"....

# 33
За безграничната човешка алчност си мисля и за това как лошите неща остават без последици...

# 34
  • Бургас
Мисля си, как всеки път когато имам направени планове за нещо и винаги всичко тръгва наопаки и до последната секунда! не се знае дали ще се получи!
Не обичам така! Да си на тръни до последно.

# 35
Че където и да ходиш, колкото и да е хубаво, като се прибереш вкъщи си е най-хубаво и спокойно.

# 36
Че токсичните хора не се променят. Променят само жертвите си.

# 37
  • Бургас
Чудя се, как може да е ноември месец, 20;20ч, аз къпана стоя на отворени врати и ми е супер! Навън е 18-20 градуса! Ноември!?
Това време се побърка, та и ние покрай него!

# 38
Чудя се, как може да е ноември месец, 20;20ч, аз къпана стоя на отворени врати и ми е супер! Навън е 18-20 градуса! Ноември!?
Това време се побърка, та и ние покрай него!
Аз оня ден по къси гащи (бермуди) излязох. Е,с фланела де,не с тениска. Satisfied

# 39
Ехе, в Плевен е студ, дъжд и мъгли.

# 40
Ноември от поне 10 години е за къс ръкав и тънко яке. И част от декември. Скоро ще застудее.

# 41
  • Другата България
Много относително е това.
При нас от поне седмица, че и повече дневните не надвишават 10 градуса, нощем около нулата.
Мъгла, дъжд...в момента навън е 11 градуса и студен вятър.
Знаеш къде живея. Blush

# 42
Много относително е това.
При нас от поне седмица, че и повече дневните не надвишават 10 градуса, нощем около нулата.
Мъгла, дъжд...в момента навън е 11 градуса и студен вятър.
Знаеш къде живея. Blush
И в Плевен е така. Пак е облачно днес и студено. Много влажно време е.  И прането не иска да съхне и стои на терасата по 2 дни.

Общи условия

Активация на акаунт