Звездни Компромати - Ноември'25

• 30 658
  • 377
  •   21
Отговори
# 360
Според списание People Джонатан Бейли е най-секси мъж на света за 2025 г.
Скрит текст:
Одобрявам Simple Smile

# 361
Съвсем сериозно мисля, че Венета Райкова е развила някакво ментално заболяване: държи се като всички джофри, които осмиваше навремето; неадекватна е; пропиля с лека ръка златния шанс да се реабилитира в българския ефир.

# 362
Светът сигурно е полудял:
Ивелина Чоева в Брюксел по покана на Европейския парламент.
Някой да ме светне, какво образование има тази жена, защото когато ми се е случвало да я слушам, тя трудно връзва просто изречение.
Скрит текст:
На снимката се вижда, че е там за Gender Equality Week.
Не знам какво е завършила и какво образование има, но е доста активна в различни проекти и кампании в помощ на жертви на домашно насилие. Някакво приложение беше разработила преди години, по спомен има (или имаше) НПО, което подпомага жертви на насилие. Предполагам по тази линия е в Брюксел.

# 363
Ще се разплача от умиление,
Скрит текст:

# 364
Ъъъъъъ...wtf  🙄🫣

# 365
  • Glasgow
Сърца в кутия на първа среща, бррр🤐

# 366
Ех, че непохватна помощница 😆

Не мога да си представя хората какви  първи срещи имат ... ужас.

# 367
  • София
Ще се разплача от умиление,
Скрит текст:

Приказна приказка неква - как не разбирате, че покрай нас стават чудеса!

# 368
  • Glasgow
Това в някой тред за най крийпи срещи по скоро, не че не съм се разписвала и аз😅

# 369
Гледам си спам имейлите и на какво попадам,,

за най-верните фенки, нека пишат, ако имат интерес, на мен той ми идва малко нечистоплътен LaughingLaughingLaughingLaughing  Bowtie
Скрит текст:

Как баш на мен е попаднал тоя Мома Sweat Smile

Деугия път ще очаквам имейл от най-новия секс мъж на планетата, YumYumYumYum

# 370
На мен ми е писал лично Илон Мъск и то на чист български 🤣🤣🤣

# 371
В Белоградчик ли те кани на среща?
Със сигурност ти е носил и розАво сърце от хАмерика Smirk

# 372
  • софия
Съвсем обикновен ми изглежда със щръкнали уши. И май е нисък. От мен, не😁
Нисък, хем аз съм далеч от гигант. Гледах го в Ричард II. Добре игра, но нищо особено. Имаше други актьори, които повече ми харесаха като излъчване. Дъщеря ми беше 🤤, но тя е Бриджъртън фен.

# 373
  • До морето
Божеееее, през цялото време мислех, че Венета пише няква минала сантиментална случка с нейния Тихомир. Чак на "Чикаго, където в момента сме" зацепих, че нещо не е както трябва и се върнах нагоре да видя пак кой го е писал 😀  То било Шоколадка и нейния енергиен трансформатор Тишо.
Положението е Тихомир до Тихомиръ,  мила моя майнольо, объркващо е, признайте.

# 374
На мен Бейли много ми харесва, въпреки че е дребничък на ръст. Също така е възпитан, забавен, пее и танцува страхотно, то не е само до визия, налЕ 😁😁

Светлана не е гадже на Дзвера, а на накакъв пич с автокъща, чийто продукти рекламира. Хриси според мен никоя уважаваща себе си златотърсачка не би го погледнала, а той друго няма в контингента.

Общи условия

Активация на акаунт