Звездни Компромати - Ноември'25

• 57 883
  • 760
  •   43
Отговори
# 705
Ее, че симпатяга новият на Весела! Браво, много по-добре от екс съпругът!

# 706
Чудесен мъж за Тотева!

# 707
Последната госпожа Динева е хубава.
Динко се облича малко странно в цветови план🫣
Малкият е много сладък с тия очилца😻

# 708
Хм, а нещо знаем ли за Плевнелиев и Деси Банова?

# 709
1. Нямаме писатели изкарали милион с писане
2. Букъра (като стойност) не знам Господинов взе ли го вече, година и половина след получаването още не му го бяха платили на човека 😄
3. Обичайният хонорар е 15%

# 710
Кажете нещо лошо за госпожа Динева. Следвам я в Инстата и ми е доста симпатична. Показва някакво ежедневие и виждам, че при повечето пътувания детето е с тях. Нямам идея дали имат гледачки или не, но е хубаво, че споделят с детето красивите места.

# 711
Много комична двойка са тези Диневи.
Ако цената на лукса на тази девойка е да си ляга с този кичозен човек, не знам как не й се отщява ... Явно меркантилността е по-силна от всичко. Като видя такава гледка като тези двамата и започвам да се чувствам благодарна към живота, че не ме мързи сама да си изкарвам парите.

# 712
Нещо знаем ли за новия мъж до Тотева; ?
Скрит текст:

Илия Вандов
Илиян Вандов, имал си бизнес. Ама единственото такова съчетание в имената е за някой си Илиян Вандов-Хрътката, дето щял с още един да обира банка през 2009-та...
А Тотева и майка ѝ не мож' я позна вече!

# 713
Хм, а нещо знаем ли за Плевнелиев и Деси Банова?
Какво да знаем?
Аз съм ги засичала много пъти в Гърция, много приятно семейство ми се видяха.

# 714
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:

Илия Вандов
Илиян Вандов, имал си бизнес. Ама единственото такова съчетание в имената е за някой си Илиян Вандов-Хрътката, дето щял с още един да обира банка през 2009-та...
На сайта на Весела Тотева в раздел фирмена политика https://vincitfashion.com/firmena-politika/ пише, че Илиян Вандов е Управител.

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 22:41 от Flores

# 715
  • София
Из клюкарските сайтове пише, че Банова и Плевнелиев са се разделили.

# 716
Скрит текст:
Скрит текст:

Илия Вандов
На сайта на Весела Тотева във раздел фирмената политика https://vincitfashion.com/firmena-politika/ пише, че Илиян Вандов е Управител.
Брей, интересно..

# 717
Тотева как се е окепазила, леле! Друг човек гледам просто

# 718
Сега ми попадна един петъчник. JoyМай го видяхме вчера с разни други, но днес е ден спешъл за него. Новият супермен-Дейвид Коренсует. На 32 г, 1.93 см.В движение е екстра и с хубав глас.
Скрит текст:
, , ,

# 719
Не вярвам за раздор в сем. Плевнелиеви! И двамата са толкова флегматични, че чак не си представям скандал да си спретнат

Общи условия

Активация на акаунт