Звездни Компромати - Ноември'25

• 258 251
  • 3 043
  •   1
Отговори
# 2 430
Навремето впрегна целия си ПР арсенал да разберем как Петрозар ѝ е пратен от Дими, като най-близък негов приятел приживе, да се грижи за тях. Няколко години продължи тази "съдбовна любов", свърши банално заради друга жена, без да дочака предложение за брак и деца. След това вероятно не е седяла сама, но вече не биеше тъпана.

# 2 431
  • Glasgow
Аз бях фенка на Златко Янков 😅🙈който сега е симпатяга, но тогава е с онази прическа "отпред късо, отзад модерно, ужас😅

# 2 432
Някаква гордост ли трябва да е жената да св отдаде изцяло на детето , без да има връзка и да си прави корекции?😀

# 2 433
Някаква гордост ли трябва да е жената да св отдаде изцяло на детето , без да има връзка и да си прави корекции?😀
Да! И аз съм изумена...

# 2 434
  • У Диспансера ...♥♥♥
Сина на Златко Янков е в един клас  с моя син, та го виждам редовно. Той явно е с нова и по-млада жена,  защото въпросния син е в първи клас. Ами не е много променен от както го помня, някоя бръчица и косата му е прошарена. Същата спортна фигура си има, което за годините му е похвално.

# 2 435
Глория от скорошно участие с фен снимка
Старае се много жената да е топ по плакати ,но е хубаво да хвърля по едно око и на фенските снимки на момента ,преди да се споделят навсякъде в Интернет .

# 2 436
Всички от 94та година май смениха жените. Някои ги смениха по няколко пъти.
Б. Михайлов  беше женен тогава, но срещнал Мария на награждаването за спортист на годината и така започнало всичко.
Мисля, че дори не разрешавал на бившата да вижда децата. Тогава той беше герой, баща му обикаляше тв, давали са изявления, че Мария гледа децата по-добре и се учи да готви.

# 2 437
Ааа, моля ви се, как всички. Илиана Раева не харесва това Joy

# 2 438
Кога па е бил красавец Боби Михайлов!? Thinking

И аз това се чудя.
Защото някои го помним  и от световното в Мексико. Grinning

# 2 439
Никога не съм попадала по българските национали от онова време.
От "по-младите" единствено Бербо намирах за привлекателен.

# 2 440
  • sofia
Глория от скорошно участие с фен снимка
Старае се много жената да е топ по плакати ,но е хубаво да хвърля по едно око и на фенските снимки на момента ,преди да се споделят навсякъде в Интернет .

Е, тя е баба все пак😂 Нищо, че вярва, че 50-те са новите 20 и се вееше с младо гадже, докато не го опандизят🤪

# 2 441
  • Наблизо
Наско Раев е щастлив под чехъл и Ицата и той е с жена си.

# 2 442
На мен ми е жал за Гло, защото това с младото гадже най-вероятно й се отразява много зле

# 2 443
Десислава
Скрит текст:

# 2 444
  • Наблизо
Е много хубава кожа.Евалата.

Общи условия

Активация на акаунт