Звездни Компромати - Ноември'25

• 258 167
  • 3 043
  •   1
Отговори
# 2 685
Да се излага в чужбина! 😀
Ма тя верно 100% чалгаджийка! Е, как може да ти хрумне въобще, за този пост и това събитие, така да се барнеш?!

Като те напъне отвътре… 😁

# 2 686
Никол Кидман се появила на някакво събитие с рокля на Chanel, която била заимствана от роклята на Рита Хейуърт във филма Gilda. Та Кидман била толкова зашеметяваща, че поразила масово всички 🤔 И най-вече била натрила носа на Ърбан. Ми... щом казват...
Скрит текст:

# 2 687
Много е модерно  в последно време така наречения "елит", да си взимат филипинки, както те се изразяват и да се изживяват като робовладелци.
Взимат си филипинки защото е евтино, не за друго.

# 2 688
Ее, ми наистина изглежда уникално Кидман! Какви стегнати ръце, фигура, като от алабастър! Колко 58 годишни жени познавате, с такива фигури? Аз само Деми Мур, нали ми е комшийка... 😀 Не я сравнявайте с 30 - 40 годишни, жестоко изглежда направо!

# 2 689
  • София
Наистина в тяло Никол Кидман е супер, обаче лицето й за съжаление е като на анимационен герой.

# 2 690
Минавам само да кажа нещо относно Мичето - миналата година бях на това изложение в Дубай, на баджа пишеш каквото си поискаш, може дори да не работиш в дадената компания. Раздават се безплатни пропуски и сам си попълваш какъв си или за какъв искаш да се представиш.

# 2 691
  • sofia
Е можеше да напише Queen of money😂 Знае ли английски или.. й превеждат🤩 Ще го минат като разход.

# 2 692
# 2 693
Па, да беше написала нещо по-впечатляващо от многото си постижения.

*A Lady* Married x 4 times* Got a child through the Anglo-American School*Most famous mouth in Bulgaria

# 2 694
Или “The can opener” 😀

# 2 695
Bottle трябва да е.

# 2 696
Кво "Lady", нал била дама, по ще ѝ подхожда на баджа "A Dame" 😂

# 2 697
На Никол Кидман този цвят на косата хич не ѝ отива с белия тон на кожата. Като измита чиния е. Добре, че е червеното червило и черните вежди.
Роклята, да си кажа честно, изобщо не ми е нещо уау, че да не кажа даже, че хич не ми харесва. Къде, къде по-хубави тоалети е носила.

# 2 698
  • на село
Ох, Кидман тъкмо я гледам в едно ток шоу - в лице е зловеща. Да беше си оставила някоя бръчка…

# 2 699
Излизат ми тези дни снимки и клипове на асистентката Меги  - яко се е опнала, едва успява да се усмихне. Иначе е с нови зъби, малко големички, но не чак ката на Благо или Галена.

Общи условия

Активация на акаунт