Звездни Компромати - Ноември'25

• 258 135
  • 3 043
  •   1
Отговори
# 2 775
Ооох, каква хубава бродирана кухненска престилка има Джей Ло-то, искам такава!

Но не доставят до Бг.

# 2 776
Мери-Кейт и Ашли Олсен за Louis Vuitton... 🧟
Скрит текст:

# 2 777
  • Glasgow
Това трябва да е AI за сестрите

Борис Бекер имал новородено бебе, дъщеричка Зоуи. Пето дете му е май. Неговите жени абсолютно един и същ тип, сигурно като Лео, като остарее някоя просто взима млада версия
Скрит текст:

# 2 778
  • София
DiaMia, Louis Vuitton са закъснели с тая реклама, Хелоуин беше преди месец. 😀 А сестрите са ми малко плашещи. Дано да е AI

# 2 779
Jokerr, ето Мария показва някакъв тоалет
Скрит текст:

# 2 780
  • Glasgow
Тъкмо им гледах сега вечерята, ще направя скрийншот.
Скрит текст:

# 2 781
  • Враца
Мери-Кейт и Ашли Олсън имат собствена марка дрехи и са едни от най-богатите актьори, и то още от деца, при положение че от години вече не участват във филми, но превърнаха лицата си в бранд.
Едва ли са участвали в реклама на друга марка, а още по.малко вероятно е да изглеждат по този начин.
Впрочем, сестра им Елизабет е тяхно копие. Като три близначки изглеждат. Много силен ген има от някой от роднините.

# 2 782
Много любими ми бяха близначките, имаше един сериал 90те, живееха в голяма къща на брега на морето ... Simple Smile Сестра им е голяма красавица, тя имаше късмет, че славата я споходи като по-възрастна

# 2 783
Мария и Теодор са в някакъв турски ресторант в Дубай, забравих му името и не че съм ходила🤣. Скоро гледах в инстаграма на познати, масово от това място се снимат, жива музика, пейзаж, явно си има тренд и се спазва, ахахаха.

# 2 784
  • София
Роклята на Мария от вечерята Grinning

# 2 785
  • Glasgow
Има отбелязано мястото, Gál.
Какво стана с на Нусрет ресторантите, съществуват ли още? спряха да се снимат от няколко години хората😅

# 2 786
  • София
Май един по един са започнали да затварят. Четох нещо за лошо управление на ресторантите, постоянно текучество на персонал, много високи цени и др. което е довело до отлив на клиенти.

# 2 787
Нусрет пресоли пържолата като се набута да се снима със шампионите на световното по футбол. Чий го диреше там до Меси и другите....хората се ядосаха. Не е тренди вече да се снимаш с тоя и да плашащ $$$$ за парче месо.

# 2 788
Gal Dubai си е супер място. Златкини ходеха, като се ухажваха.

Допреди две години имаше Нуср-ет. Беше си доста хубаво. Не знам дали сега е отворен.

# 2 789
  • Glasgow
Бившият ми шеф го беше нарекъл overrated entertainer. Иначе и той на снимки с него, с Нусрет пушим пури, с Нусрет във фитнеса 😅🤣

Общи условия

Активация на акаунт