Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 164 - ноември 2025)

• 41 193
  • 660
  •   41
Отговори
# 600
  • Сф
След като никъде ме нямаше по другите игри и пълен шкаф със сладко, днес Престиж ме зарадваха!

# 601
Билети за концерта на графа. Сори че е в този формат:

# 602
Ееее щом не са ми се обадили ....не печеля ..
Благодаря все пак .

# 603
Няма ме в Лайбниц, но съм с ваучер за Кауфланд от Престиж. Tada
Заредих доста сладки неща у нас, много ме изкушават игрите този месец.

# 604
Не печеля от игрите в последно време. Надявам се че скоро ще има промяна.
https://www.instagram.com/p/DQeC_e7jIbO/
Инстаграм игра за добавки за коса и нокти.

# 605
Днес получих имейл, че печеля слушалки от "Ети милк". Явно съм била резерва, сега погледнах списъкът с печеливши и има наскоро добавени и др.победители.
Скрит текст:

# 606
С пуловер съм от  КК ,една от малко ми награди  за тази  година.  Може ли някой ,който  е по запознат да ми каже как  са с номерацията им ,дали са много  уголемени. Благодаря  ви и успешен ден на всички.❤️❤️❤️

# 607
Бондюел са качили https://promo.bonduelle.bg/pechelivshi
Ще се включа и в следващата игра на Куинс, харесвам и соковете, и наградите.

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 09:17 от megi_zdr

# 608
Здравейте, чета ви редовно, но все не се престрашавам да пиша😃, много обичам да играя игри, лятото спечелих две тениски на кока кола, но оттогава нищо, регистрилала съм се незнам колко пъти вече, регистрирах и за Теди да видим, но не съм от тези с късмета май 😃.
Честито на всички спечелили да си ползвате наградите с кеф,
А и едно въпросче има ли час в който се печели пуловера, знам че по едно време бяха наградите сутрин като се играе 😉

# 609
Купих си аз 2 стека кола, че и без това идват празници и ми се псднаха само срички КО и ЛЕ, даже предимно КО.... така се надявах поне за едно камионче да събера.

# 610
  • Варна
Отказана ми е бележка от Била от Фереро. На бона няма номер на касов бон. На някой случвало ли се е. Сега какво да правя. Ще ми издадат ли дублират.

# 611
  • Велико Търново
Отказана ми е бележка от Била от Фереро. На бона няма номер на касов бон. На някой случвало ли се е. Сега какво да правя. Ще ми издадат ли дублират.
Към тази част има талон, който е към бележката и там се намира номерът.

# 612
  • Варна
Ужас. Аз не съм го взела. Рядко пазаря в Била.

# 613
  • Велико Търново
Ужас. Аз не съм го взела. Рядко пазаря в Била.
Същия този талон се пуска в кутиите на Била за текущата им игра. Може и да са ви го "спестили."

# 614
Виждам инициали в Бондюел като моите и последните цифри на телефонният номер са като моят .Дано да съм аз .

Общи условия

Активация на акаунт