Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 164 - ноември 2025)

• 41 488
  • 663
  •   39
Отговори
# 630
  • Пловдив
ilik123
За наградите на А1 в Пловдив - в нашия офис са пристигнали още в сряда миналата седмица. Взела съм си всичко.
Сакото е S, мъничко е. Ако някой иска, мога да раземеня за по-голямо.

# 631
Здравейте! Чета темата, но рядко пиша. Идвам да се похваля, понеже явно късметът е с мен през моят месец. Още един от ваучерите от Орео е в темата Grinning, имаше като моя номер в Астера и чак сега получих смс, също в Лайбниз има името на приятеля ми, но още нямаме нищо. И от Proper Twelve играх за ръкавици, но ми се падна чантичката, която бих разменила. Късмет на всички в игрите този месец!

# 632
  • Пловдив
ilik123
За наградите на А1 в Пловдив - в нашия офис са пристигнали още в сряда миналата седмица. Взела съм си всичко.
Кой е вашият офис? Мисля, че и моят комплект беше със сако. Ако е по-голямо, може да менкаме Wink , като ми пристигне, де Simple Smile

# 633
  • София
Ваучерите от бисквитките Лайбниц не важат за всички магазини,
където се приемат ваучери. Важат за Метро и Лидл,но за Кауфланд не.
Мъжа ми сутринта е пазарувал успешно в Лидл.
Скрит текст:
Снощи голям зор видя докато я добави във виртуалния портфейл на телефона.
Пише, че е гифт-карта, но я добавил като я писал дебитна карта.

# 634
Пещерска тотално се изложиха при положение, че трябваше още на 7.11 да публикуват печелившите...не, че очаквам да спечеля, но все пак...

# 635
  • Пловдив
ilik123
Кой е вашият офис? Мисля, че и моят комплект беше със сако. Ако е по-голямо, може да менкаме Wink , като ми пристигне, де Simple Smile

на Македония, до Куафланд в Южен. Иначе бутилката със сламката е готина. Другота металната не чак толкова.
но сакото си е направо за дете, тениската S е по-голяма. Но пък е в много готин калъф. Майка ми си го заплю.

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 12:53 от dundi73

# 636
Чакаме ли друго теглене днес?

# 637

Още една награда долетя при мен. 🥹🥹🥹🥹🥹

# 638
Здравейте !Прекрасни награди почват да валят!
Днес майкя ме взе от А1 моята награда,во нейната и на мъжа ми ти няма и те нямат мейл ...странно ,аз ли ну съм ти заявила или избирателно пращат?Звае ле някой ...
Успех на всички !

# 639
  • София
dundi73, сакото ли е в калъф?

Моят комплект със сако го нямаше в магазина. Confused Мъжът ми си взе тениската.

# 640
Чакаме теглене от Фанта и Прингълс в Кауфланд.

# 641
Пууу, нашата управителка на А1 е много надута, на снимката с награда пластмасовите шишета бяха 2, на сестра ми и дават 1, казах и да си напише бройката в протокола. На мъж ми наградата не ми я даде, лично или с пълномощно, как не я понасям Simple Smile
Довечера ще ходя пак до Фантастико, там има КК с етикет, и искам да взема едно камионче за подарък.
За Кауфланд - при нас на обяд имаше Берлингера, ако още се търси, който го беше писал може да ми пише Simple Smile

# 642
  • Ямбол
нз дали да се радвам или е спам 🤔Защото играех нооо дане е някаква измама. Не е измама от играта е урааа Simple Smile първа награда за месеца.

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 14:07 от angelchetof

# 643
  • гр. Кюстендил
нз дали да се радвам или е спам 🤔Защото играех нооо дане е някаква измам

Не мисля, че е измама, играта е била до 09.11.2025 и явно сега уведомяват. Честито! Обадете се на посочения телефон : ) Набързо и аз си минах през имейла с надежда за тази игра, но за сега няма.

# 644
Миналата седмица на лайфа на Si lash, при поръчката на комплекта, спечелих и мини хладилник за козметика ♥️Та искам да благодаря на дамата споделила за лайф събитието

Общи условия

Активация на акаунт