Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 164 - ноември 2025)

• 42 437
  • 675
  •   6
Отговори
# 645
  • Пловдив
angelchetof, ами обади се на телефона и ще разбереш. Не ти искат нищо, само едно обаждане. Измамниците обикновено изпращат линкове или искат номер на банкови карти, не на сметки.

В Пловдив си взех наградите от А1 в магазина до Кауфланд в Южен на бул. Македония. За да не отговарям на всеки на лични.
Не дават на друг човек, само лично. На торбичките има закачен етикет с името на печелившия.Казаха ми, че всички печеливши имат и ваучери от А1 за ползване на техни услуги, но мен това не ме засяга, защото си преподписах фирмения договор наскоро.
Сакото е в калъф за дрехи, рекламен, ципът се отваря с една ръчичка, която се наричала нещото, както ме осведоми дъщеря ми.

Аз съм си заплюла едното БМВ от А1, но и на смартчасовник ще се зарадвам.

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 14:09 от dundi73

# 646
  • София
Пууу, нашата управителка на А1 е много надута, на снимката с награда пластмасовите шишета бяха 2, на сестра ми и дават 1, казах и да си напише бройката в протокола.
На картинката наистина са 2, но в протокола най-долу са описани видовете комплекти и всички са с по 1 бутилка. Оказа се, че има и комплект без бутилка (сет 4).

Спомням си, че в правила бяха описани наградите. Там колко броя пишеше?

Намерих правилата. И там пише "бутилка", а не "бутилки" - https://bg.a1wednesday.com/Rules.pdf

# 647
  • Пловдив
Взех си комплекта Сомат от ДМ Heart
Дъщеря ми много хареса ръкавицата Stuck Out Tongue Winking Eye

# 648
За бутилката от А1 още когато си споделих снимката някой тук каза,че май е една снимана от две страни?
Оф,има ли някой да не си е получил шоколадите от Милка..взех та писах накрая,казаха до края на седмицата ама да видим.Тъпо ми е да се моля за 2 шоколада Grinning А срока май е минал..

# 649
Преди малко на баща ми са се обадили от Ferrero Rocher от 024340852 и са му искали данни за награда, не са му казали какво печели. В петък не е чул позвъняване то и тук ми написаха, че този номер е на Kinder. Може ли спечелил да каже дали и за пирамидите са му звъня ли от същия? За бонбоните не са качени печеливши за 06.11.25г, а Kinder е приключила.

# 650
  • Пловдив
Преди малко на баща ми са се обадили от Ferrero Rocher от 024340852 и са му искали данни за награда, не са му казали какво печели. В петък не е чул позвъняване то и тук ми написаха, че този номер е на Kinder. Може ли спечелил да каже дали и за пирамидите са му звъня ли от същия? За бонбоните не са качени печеливши за 06.11.25г, а Kinder е приключила.
От същия ми звъняха за пирамида.

# 651
Кока Кола и Прингълс са изтеглили печелившите. Честито на всички, които ще се похвалят!
https://coca-cola.promo/campaigns/28/winners
Скрит текст:
Печеливши теглене 11.11.2025 г.
Ваучер за пазаруване от Kaufland магазини на стойност 50лв
Янка

Yoa***@abv.bg
Рабие

rabiemuz********@abv.bg
Христина

supp****@abv.bg
Мая

maya_*****@abv.bg
Йорданка

Danii*****@abv.bg
Младен

mlad****@gmail.com
Иванка

ivanka******@abv.bg
Георги

ruse****@gmail.com
иво

vanko*****@abv.bg
Илиян

Ilkoi*****@abv.bg
Галин

sla***@gmail.com
Милена

ikono*****@gmail.com
donka

golden******@abv.bg
Дора

srigr*****@abv.bg
Вергиния

verginia.*********@gmail.com
ivelina

gold****@abv.bg
Живка

bojil*****@abv.bg
Румяна

rum***@abv.bg
Зорница

z.val*****@abv.bg
Ивелина

ivelina*******@abv.bg
Розалия

roy***@gmail.com
Иван

ivan_t******@abv.bg
Antonia

antoni******@abv.bg

# 652
  • София
Киндер и Фереро са на една и съща фирма. Сигурно и рекламната агенция е една и съща.

# 653
Моята награда в Бургас от А1 беше със сако, сестра ми отиде да ми я вземе и са дали от сет с тениската, така било написано. Хем и сктийншот на наградата пратих. Племенкицата ми е голяма фенка, та играх за сакото за нея, а за моето исках бутилка със сламка. Ама този моя късмет.. 😃😃 Ако някой иска тетрадка и метална бутилка за такава със сламка може да ми пише. 😃

# 654
  • При децата ми
Вчера заявих точките от You Gov и днес парите бяха преведени. Поздравления за бързината! Ето така се прави.

# 655
Благодаря за споделянето, MM  е с ваучер. Пожелавам си коледен комплект от КК. Днес ги смятах 168 капачки съм вкарала, всичките ми запаси събирани над 2 месеца Head Band

# 656
  • burgas
Моята награда от А 1 не можаха да я намерят в офис в Бургас.Показах им имейла,гледаха чудиха се ,взеха ми тел.да проверят къде е.Нямам още обаждане,мисля да не се занимавам повече.

# 657
  • оттам, откъдето започва България
От тази игра на Ланком дали са посочени някъде спечелилите?
 https://lancome-bg.beauty-campaigns.com/quiz/1685994_1221/ … mXO6zNNy_vocnfeGw

Отбелязала съм си, че това е трябвало да стане до 31.10.2025 г. Thinking

# 658
  • Варна

Това не е ли играта с Керастас или се бъркам? И аз за нея днес се сетих, че май никъде нищо.

Пещерска наистина много се излагат. Мислех, че вчера ще качат, но не би.

# 659

Не е ли това, не се сещам каква точно игра беше и колко трябва да са спечелилите:

https://www.lancome.bg/contest-lancome.html

Общи условия

Активация на акаунт