Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 164 - ноември 2025)

• 42 428
  • 675
  •   3
Отговори
# 660
  • оттам, откъдето започва България
Намерих кой е спечелил.  scalestone, това стана благодарение на теб! Simple Smile

Честито на късметлийката Розалия Иванова

https://www.lancome.bg/contest-lancome.html    

# 661
Кока Кола и Прингълс са изтеглили печелившите. Честито на всички, които ще се похвалят!
https://coca-cola.promo/campaigns/28/winners
Скрит текст:
Печеливши теглене 11.11.2025 г.
Ваучер за пазаруване от Kaufland магазини на стойност 50лв
Янка

Yoa***@abv.bg
Рабие

rabiemuz********@abv.bg
Христина

supp****@abv.bg
Мая

maya_*****@abv.bg
Йорданка

Danii*****@abv.bg
Младен

mlad****@gmail.com
Иванка

ivanka******@abv.bg
Георги

ruse****@gmail.com
иво

vanko*****@abv.bg
Илиян

Ilkoi*****@abv.bg
Галин

sla***@gmail.com
Милена

ikono*****@gmail.com
donka

golden******@abv.bg
Дора

srigr*****@abv.bg
Вергиния

verginia.*********@gmail.com
ivelina

gold****@abv.bg
Живка

bojil*****@abv.bg
Румяна

rum***@abv.bg
Зорница

z.val*****@abv.bg
Ивелина

ivelina*******@abv.bg
Розалия

roy***@gmail.com
Иван

ivan_t******@abv.bg
Antonia

antoni******@abv.bg

Ееех, и тука ме няма, и в бондюел, и престиж. Абе където и да погледна все не се виждам в списъците Smile
Сърдита съм вече.

# 662
  • Велико Търново
Скрит текст:
Отказана ми е бележка от Била от Фереро. На бона няма номер на касов бон. На някой случвало ли се е. Сега какво да правя. Ще ми издадат ли дублират.
Към тази част има талон, който е към бележката и там се намира номерът.

в текущата игра на билла талонът излиза отделно от касовата бележка.
а тук вероятно е имало някакъв допълнителен ваучер.
Талонът е отделно, леко прикрепен, както ваучерите преди, и на него се намира номерът на касовия бон. Току-що пазарувах. Предложиха ми да си го попълня и пусна в кутията, но отказах, тъй като имам продукти за регистрация.

# 663
Току-що купих Ариел на ст-ст над 20 лева в Билла. Поради текущата игра в Билла при покупка на каквито и да е артикули на обща ст-ст над 20 лева, касовата бележка излиза на две части, като в първата част са артикулите и сумата им, а във втората част е номера на касовата бележка, QR-кода и означението за системен бон, както и полетата за саморъчно попълване на имена и телефон за участие чрез пускане на попълненото талонче с имена в кутия в магазина. Не е измислено добре, за да може да се участва в играта на Ариел, защото номерът на касовата бележка не е в този отрязък, в който фигурира закупения артикул над изискуемата ст-ст, а няма как да купиш Ариел над 20 лева и да не ти излезе талонче. Дали от Проктър и Гембъл са съгласували с Билла периода на своята игра с покупка на Ариел, предвид съвпадението с играта на Билла /без оглед на вида закупена стока от магазина/? Ще пробвам да доближа двата отрязъка на бележката и да ги снимам така, въпреки че се получава доста дълго - около  40 см, но е видимо, че са отделни отрязъци, а винаги в правилата е посочено бележката да е в цялост, да не се прегъва и т.н.?! Не знам дали ще я одобрят. И също така, няма да мога да участвам паралелно в играта на Билла с пускане на талончето в кутия в магазина.

# 664
Едва ли са го съобразили.
Това са два различни организатора.

# 665
Здравейте, чета ви редовно, но все не се престрашавам да пиша😃, много обичам да играя игри, лятото спечелих две тениски на кока кола, но оттогава нищо, регистрилала съм се незнам колко пъти вече, регистрирах и за Теди да видим, но не съм от тези с късмета май 😃.
Честито на всички спечелили да си ползвате наградите с кеф,
А и едно въпросче има ли час в който се печели пуловера, знам че по едно време бяха наградите сутрин като се играе 😉
аз го уцелил рано сутринта  към 6 и нещо

# 666
Нямам с какво да се похваля, но ми попадна игра, която май не е споделяна
https://factortrade.bg/promotsionalna-igra?fbclid=Iwb21leAOANnZl … CR-New-Promo-Igra

# 667
Едва ли са го съобразили.
Това са два различни организатора.

А би трябвало да го съобразят! Със сигурност активността на Проктър и Гембъл за покупка на Ариел в Билла предварително е била съгласувана. Няма как един производител на даден продукт да реши да направи игра, изискваща покупка на неговия продукт от конкретен магазин, без да комуникира предварително с управата на магазина. Нали трябва да бъдат осигурени редовни доставки на продукта, рекламни постери и пр. в магазина? А и самият магазин се очаква да има по-голяма печалба, защото потребителите ще бъдат мотивирани /от възможността за спечелят награда/ да купят продукта от конкретния магазин, а не от друг /а посещавайки го, все ще купят и нещо друго.../.
За мен просто от Билла не са отчели тяхната си активност и начина, по който ще се отпечатват касовите бонове в периода, което ще обърква и изнервя клиентите...

# 668
  • София
Ще пробвам да доближа двата отрязъка на бележката и да ги снимам така, въпреки че се получава доста дълго - около  40 см, но е видимо, че са отделни отрязъци, а винаги в правилата е посочено бележката да е в цялост, да не се прегъва и т.н.?! Не знам дали ще я одобрят. И също така, няма да мога да участвам паралелно в играта на Билла с пускане на талончето в кутия в магазина.
Според мен ще я одобрят. Все пак на бележката има сума, час, брой продукти. Винаги могат да се сравнят двете части. Разделянето на касовата бележка не е по твоя вина и с цел да правиш шашми. Би трябвало да знаят за талончетата на Била.

# 669
Най-накрая, ваучер от Прингълс. Лошото е, че един чипс с лук страшно ми хареса и ще го повтарям😀 Иначе по чипс не припадам, още повече Прингълс на тази цена, но си въобразих, че усещам вкуса на праз лук😀

# 670
Нова игра на А1 в приложението

# 671
Здравейте! ММ имал 2 пропуснати обаждания от фереро… дали ще звъннат пак или да се свържа по някакъв друг начин с тях

# 672
  • оттам, откъдето започва България
нз дали да се радвам или е спам 🤔Защото играех нооо дане е някаква измама. Не е измама от играта е урааа Simple Smile първа награда за месеца.

На ММ пък му се обадиха по телефона, че е спечелил ваучер, но няма писмо в пощата си. Поискаха имена и адрес за изпращане на ваучера.

# 673
  • Варна
Най вероятно се е регистрирал само с телефон. Днес гледах профила си в Кауфланд и не съм дала Имейл.

# 674
  • Sofia
Вчера заявих точките от You Gov и днес парите бяха преведени. Поздравления за бързината! Ето така се прави.

Как се заявяват пари? Не е ри само ваучери или други предмети?

Общи условия

Активация на акаунт