Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 164 - ноември 2025)

• 111 965
  • 1 376
  •   1
Отговори
# 1 140
  • оттам, откъдето започва България
По телефон.

# 1 141
Преди малко звъннаха на мъжа ми за барбекюто от Ариана! И майка ми е получила обаждане.

# 1 142
Виждам номер като моя при календарите на Долче Густо в играта с покупка от Фантастико,но нямам имейл. Стискам палци да съм аз,че точно за тази награда играх. Blush

# 1 143
  • гр. Кюстендил
Честито на всички ви, много хубаво започва седмицата, дано до края на месеца още повече награди са в темата Flowers Four Leaf Clover
Забравих, че си манифестирах награди в началото на месеца и то май вярно имало ефект. След голямата суша напоследък, си видях сега името в играта на Теди за ваучер, бях си набелязала настолната игра на Игри на волята, ама в момента е изчерпана.. Мама има имейл за календара на Долче густо, а аз много исках да го изпробвам, че тъкмо купихме такава кафемашина, а в играта им с ФФ така и не успях да се включа.. и отделно онзи ден от Билла ми се обадиха, че печеля ваучер за 50 лв, който пък обещах да поделя с колежката, ако ме изберат, та ще си изпълня обещанието Grinning И на последно място си видях името в тези бодиспрейовете АХе , но не знам как се свързват като е през сайта участието, уж те ще звънят/пишат на имейл, ама знам ли. Та май така горе-долу си изпълвам желаните 5 награди за месеца като прибавя и настолната игра на Олимпус  Heart И съм много благодарна, защото в много приятно да си спечелиш нещичко ей така от някъде, даже може да започвам да си го редя под елхата наградките Simple Smile

# 1 144
Честито на всички ви, много хубаво започва седмицата, дано до края на месеца още повече награди са в темата Flowers Four Leaf Clover
Забравих, че си манифестирах награди в началото на месеца и то май вярно имало ефект. След голямата суша напоследък, си видях сега името в играта на Теди за ваучер, бях си набелязала настолната игра на Игри на волята, ама в момента е изчерпана.. Мама има имейл за календара на Долче густо, а аз много исках да го изпробвам, че тъкмо купихме такава кафемашина, а в играта им с ФФ така и не успях да се включа.. и отделно онзи ден от Билла ми се обадиха, че печеля ваучер за 50 лв, който пък обещах да поделя с колежката, ако ме изберат, та ще си изпълня обещанието Grinning И на последно място си видях името в тези бодиспрейовете АХе , но не знам как се свързват като е през сайта участието, уж те ще звънят/пишат на имейл, ама знам ли. Та май така горе-долу си изпълвам желаните 5 награди за месеца като прибавя и настолната игра на Олимпус  Heart И съм много благодарна, защото в много приятно да си спечелиш нещичко ей така от някъде, даже може да започвам да си го редя под елхата наградките Simple Smile
Синът ми спечели AXE от сайта  от първото теглене - получи мейл за данни за доставка и след 2 дни получи пратката.

# 1 145
Приключи ли тази игра на axe? Мислех да се включа сега, но гледам във всичките истории има изтеглени печеливши. Много съм заспала 😅.
Много исках ваучер от играта на Теди, че малкия е фен, но уви.

# 1 146
От играта на куинс и фантастико има печеливши. Обадиха ми се...с фотоапарат съм.

# 1 147
Честито на всички за хубавите награди ! Днес чакаме теглене от Фанта и Прингълс, Табиет и евентуално PG и Памперс в Лидл, на PG вече не мога да им схвана схемите, липсват и победителите в игрите. Ако някой с похвали  значи е имало теглене.

# 1 148
  • моята мила родна страна
За пореден път се убеждавам, че мрънкането тук помага. Simple Smile
Преди два дни споделих, че вече не чакам никаква награда след като получих коледния пуловер от КК и хоп...вчера SMS за КФ ваучер от Престиж. Simple Smile Надявам се "да повлече крак" и за следващите тегления от други игри.
Успех на всички!

P.S. Може ли някой, който вече е получил настолната игра от Олимпус, да ми пише на ЛС?

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 11:03 от jovigirl

# 1 149
Ам да мрънкам и аз тогава, нищо няма от никъде 😒😒😒

# 1 150
Здравейте, от вчера се опитвам да регистрирам за адвент календара на прингълс - https://prg-promo.com/
Прикачвам касовата бележка + кода към нея, обаче не ми дава че се е изпратило?
Под изпрати ми стои един син бутон, който не е активен и не мога да разбера дали е приет? Дали сте получили известие по имейл, че участвате или аз нещо не правя както трябва

# 1 151
Рошен първо теглене

# 1 152

отново едно и също😆 отписвам я и тази игра

# 1 153
  • у нас
От последното теглене /17.12/ на бисквити Лайбниц, получихте ли ваучера?

# 1 154
Майка ми все още не го е получила.

Общи условия

Активация на акаунт