Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за НОЕМВРИ 2025 (Тема 11)

• 43 990
  • 941
  •   1
Отговори
# 540
  • В полите на Витоша :)
Благодаря, и аз мислех да не рискувам Simple Smile

# 541
Аз от май или юни нямам оферта с връщане на кредит, но докато имах се появяваше на втори-трети ден предложение за замяна с купони и внимавах, да не натисна и приемай защото купоните на практика бяха в замяна на кредита, който оставаше за събиране. От не внимавали и приели знам, че са били неизгодни купони. Заради купон от 4 или 6 лева не бих се отказала от 60 лева връщане на кредит. 20 лева бива, но зависи от колко ще намали, защото едно е 20/40, друго е 20/60 и трето 20/200

# 542
При мен днес се появи нещо ново и не можах да устоя

# 543
Аз нямам нищо от много време. Който и код за заява ми излиза че е изтекъл. Нов профил правя, пак отстъпки няма. Пиша им дали могат да ми предоставят нещо , не дават. Защо така? Имаше един готин купон 35 лв отстъпка , един път ми го върнаха като им писах. Сега го искам в нов профил и нищо. Как мога да взема нещо, че искам да си купя едно яке пък ми се идва скъпо..

# 544
Пробвай с кодовете, които пуснаха на последните 1-2 страници дали няма да проработи. Единият при мен проработи, но пък на мен по принцип ми дават оферта за купони. Другият - не.
Някой дали може да даде нов код, който да дава оферта за връщане на кредит? Искам да пробвам и това.
Ако някой от твоя град ползва оферта с купони - колега, приятел или друг потребител на бг мама може да включи якето в своя поръчка и така да го вземеш с отстъпка.

# 545
Здравейте!На някоя от Вас давало ли ѝ е този месец да задържи артикул и да ѝ възстановят парите или вече не може?

# 546
Здравейте!На някоя от Вас давало ли ѝ е този месец да задържи артикул и да ѝ възстановят парите или вече не може?
На мен ми даде.

# 547
И на мен ми даде.

# 548
И на мен онзи ден не ми искаше връщане на артикула.

# 549
Да - вчера ми пристигна един комплект за скрапбукинг - кутията беше смачката малко и 2-3 неща вътре бяха пострадали. Ботът върна парите (не бяха много), без да иска връщане.

# 550
Да - няколко чифта обеци, които нямаха нищо общо със снимката, а в единия случай - в пакетчето липсваше едната обеца.

# 551
  • На изток от Ада
Neli94 един купон е за макс 100лв намаля 50%

# 552

На мен ми дава почти всеки ден.

# 553
Ако поръчам неща за около 800 лв , в няколко поръчки направени една след друга, ще имам ли проблем с митницата? Ще се наложи ли да платя ДДС на пратките?

Едит: имах предвид мито, не ДДС.

Последна редакция: ср, 19 ное 2025, 17:13 от -True Blue-

# 554
  • На изток от Ада
Не би трябвало

Последна редакция: ср, 19 ное 2025, 16:23 от nasito8988

Общи условия

Активация на акаунт