Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за НОЕМВРИ 2025 (Тема 11)

• 43 959
  • 941
  •   1
Отговори
# 645
  • На изток от Ада
https://share.temu.com/LuFDINMVJvB не са лоши . Дънки

https://share.temu.com/dB4vuBpdtnB добре изглеждат но малки . Дънки с ластик

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 00:18 от nasito8988

# 646
  • София
Днес оставих пакет за връщане в кутия на БОКСНАУ.
Как мога да разбера дали е взет вече от куриера / кога е взет?

A за какво ви е?
Инсталирате си приложението на Boxnow и си следите пратката. За пратка върната във вторник, днес ми възстановиха парите.

# 647
Благодаря, nad_tab!
Интересно ми е кога ще бъде взет, защото много пъти куриерът не идва до тази локация и доставя пратките на други места.

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 02:06 от bgladybg

# 648
  • Асеновград
Снощи установих, че кутиите които са ми най наблизо вече са махнати. Днес ще ходя на друго място да връщам скъсаните маратонки.

вчера получих тези неща, и от клавиатурата и от контролера младежа е доволен.

# 649
Ейй как ми стана любопитно сега ..как така имате такива суми кредити ..аз имам ли някаква при следваща поръчка ми я приспада от сметката ..

# 650
Ейй как ми стана любопитно сега ..как така имате такива суми кредити ..аз имам ли някаква при следваща поръчка ми я приспада от сметката ..
Връщаме,връщаме!
Като нацупи джуката некой Оз къщата или не му става връщаме.

# 651
Връщам понякога, но ми привежда парите по банкова сметка, а не като кредит и дори не успявам да ги видя кога постъпват, защото ми дава един срок, а от банката казват, че са получени преди този срок и аз все не разбрала. Честно казано, бих предпочела да ми ги възстановят като кредит и да мога да си ги ползвам при следваща покупка, но не ми дава избор.

# 652
Аз пък предпочитам да ми ги върнат по сметка, пък какво ще правя по-нататък с тях, ще си преценя. Така към кредит в същия магазин психологически се чувстваш ангажиран да купуваш още и още, дори и неща, които се оказват абсолютно ненужни или недотам удачни и като качество. Бих го направила само в магазин, в който всяка предлагана стока е с високо качество, а Тему не е точно такъв - половината от постовете в темата са за върнати поради лошо качество или несъответствие с описанието продукти, както и за повредени/неработещи скоро след покупка, т.е. рискът не е пренебрежим. Качествените продукти и там са скъпи, което поне за мен обезсмисля купуването им точно от този сайт - единствено, ако изобщо не се предлагат другаде.

# 653
Аз пък предпочитам да ми ги върнат по сметка, пък какво ще правя по-нататък с тях, ще си преценя. Така към кредит в същия магазин психологически се чувстваш ангажиран да купуваш още и още, дори и неща, които се оказват абсолютно ненужни или недотам удачни и като качество. Бих го направила само в магазин, в който всяка предлагана стока е с високо качество, а Тему не е точно такъв - половината от постовете в темата са за върнати поради лошо качество или несъответствие с описанието продукти, както и за повредени/неработещи скоро след покупка, т.е. рискът не е пренебрежим. Качествените продукти и там са скъпи, което поне за мен обезсмисля купуването им точно от този сайт - единствено, ако изобщо не се предлагат другаде.

Обаче, ако си купила нещата с кредит, после не ги връщат по банка, а само с кредит и така нямаш избор. Моите са събрани от времето, когато имах връщане с кредит. И после купуваш с кредит, ако искаш да върнеш - връщат като кредит и става омагьосан кръг.

# 654
Може би само 1-2 пъти съм била разочарована от качеството. Може би веднъж рекламирах една играчка за котето, която дойде непълен комплект и не можеше да се ползва. Връщала съм дрехи и обувки заради неправилно преценен размер или непоносимост към материята - имам проблем с материите и на скоро върнах много хубава блуза, която обаче стоеше като леко вълнена и много ме дразнеше, но това е мой проблем, не на производителя.
От техниката купих на по-ниска цена, от тази в нашите магазини:
 телефон за детето

Тук струваше 270-280 лева, но аз го взех с купон и натрупан кредит от друга покупка с връщане на кредит.
таблет за мен ,
 малък миксер
,
сешоар,
 машинка за сушене на обувки, слушалки за децата, мишки и са без забележка. Ползват се умерено до ежедневно вече 6-12 месеца.
 Таблетът също взех с купон. Миналият декември струваше 210 лева.
 https://share.temu.com/6FcQ9mfKIKB

# 655
Аз винаги имам неща в количката, така че не се чудя какво да си взема - за мен връщането по сметка на пари, които броя за похарчени, е безсмислено.

# 656
Днес оставих пакет за връщане в кутия на БОКСНАУ.
Как мога да разбера дали е взет вече от куриера / кога е взет?

A за какво ви е?
Инсталирате си приложението на Boxnow и си следите пратката. За пратка върната във вторник, днес ми възстановиха парите.
В тему в секция връщания може да следите как се движи пратката ви

# 657
Имах оферта връщане на кредит - платих 197,82 лв. за многокапсулна кафемашина плюс две стойки за капсулите и ми върнаха като кредит 168.
Бях купила две неща (11-12 лв. от кредита) и получих купони. Вчера поръчах за 140 лв., от които 100 лв. кредит и 40 лв. купон и доплатих 31 стотинки. А преди това направих обикновена поръчка (отново с пари от кредита), така че съм на нула.

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 11:53 от alys

# 658
Момичета, здравейте. Можете ли да ми препоръчате робот за прозорци?

# 659
  • На изток от Ада
На мен дойде още една пратка.  Ще я,взема от бокса и ще дам отзив. За 1 седмица дойде

Общи условия

Активация на акаунт