Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за НОЕМВРИ 2025 (Тема 11)

• 44 023
  • 941
  •   1
Отговори
# 735
  • Асеновград
При много от нас кодовете не работят. Забелязала съм, че и да пиша кода ми дава изтекла оферта.

# 736
Аз съм доволна от повечето си Тему дрехи, но съм ги избирала внимателно.

# 737
Аз не съм избирала внимателно. На външен вид. Не съм гледала и отзиви. Може би за това не съм доволна.

# 738
Зависи с какво се сравнява - аз купувам много дрехи от Синсей и Уайкики. Много хора твърдят, че Уайкики е по-високо качество, защото е по моловете и е съвсем малко по-скъпо. Не е с по-високо качество - имам достатъчно много дрехи - дънки, ризи, блузи, пижами и т.н. от там.
Пижамите ми от Уайкики се съсипаха невероятно бързо и все ги купувах по намаления - примерно около Коледа, уж намалени от 50 лв на 20 лв (приблизително).

Качеството на ризите, пуловерите и др. от Тему и от Уайкики и Синсей е едно и също. Имам няколко дефектни неща от Тему, но ми върнаха парите, останалите са ок.

Мисълта ми е, че ако човек купува от по-скъпи магазини, където дрехите са с по-високо качество, тогава тези от Тему ще му изглеждат зле. Но ако се сравнява с Пепко, Синсей, Уайкики и т.н. - е общо взето същото.

# 739
Някой поръчвал ли е стикери/етикети за фризер?
Всички ли стават всъщност или трябва специални, които да издържат на влагата и да не падат.

# 740
Променили са начина на връщане към Бокснау? Брутално ме изненадаха.
Вече не е само с код, трябва да се отпечатва етикет, но не разбирам как да отворя кутията, за да сложа пратката вътре.

Скрит текст:

На етикета за връщане има баркод и числа под него. Може би с тези 10 числа трябва да отворя кутията?

# 741
Да, така се отваря кутията.

# 742
Зависи с какво се сравнява - аз купувам много дрехи от Синсей и Уайкики. Много хора твърдят, че Уайкики е по-високо качество, защото е по моловете и е съвсем малко по-скъпо. Не е с по-високо качество - имам достатъчно много дрехи - дънки, ризи, блузи, пижами и т.н. от там.
Пижамите ми от Уайкики се съсипаха невероятно бързо и все ги купувах по намаления - примерно около Коледа, уж намалени от 50 лв на 20 лв (приблизително).

Качеството на ризите, пуловерите и др. от Тему и от Уайкики и Синсей е едно и също. Имам няколко дефектни неща от Тему, но ми върнаха парите, останалите са ок.

Мисълта ми е, че ако човек купува от по-скъпи магазини, където дрехите са с по-високо качество, тогава тези от Тему ще му изглеждат зле. Но ако се сравнява с Пепко, Синсей, Уайкики и т.н. - е общо взето същото.

Уайкики имам детски дрешки от друго дете и държат качество. Синсей са ми също с ниско качество. Пепко стават, но памука им е много стегнат и не ми харесват за бебешки дрехи. Може би стават за по-големи деца. Сравнявайки ги с ХМ, Carter’s, Next, например. То на Тему не, че са им кой знае колко зле, но просто след няколко изпирания и цветовете им падат. Не, че са се разкъсали и разпаднали. Визуално не изглеждат като първия ден и то скоро след ползването им.

# 743
Благодаря!
Видях, че имам същия код и на вайбър без изисквания да разпечатвам и лепя.

# 744
  • На изток от Ада
Всъщност имам едни подложки за наса от тему.  Ми.избеляха още при първото пране .

# 745

Имам въпрос относно тази оферта. И друг път съм я ползвала, но сега нещо не я схващам. Нали трябва да пазарувам за още 45,88 лв , за да ми даде тези 3 артикула за по 2 ст? В момента имам неща за 56,61лв в кошницата , но колкото и да слагам сумите от банера не се променят. Не разбирам!

# 746
Според мен трябва да пазарувате за 278 лв.

# 747
  • На изток от Ада
Според мен за 278 лева

# 748
И аз така мисля и затова никога не съм ползвала тази оферта.

# 749
Дори така да е, слагам още продукти в кошницата, сумата в нея се увеличава , но нито 45,88лв, нито 278лв мърдат. Те си стоят все така.

Общи условия

Активация на акаунт