Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за НОЕМВРИ 2025 (Тема 11)

• 43 988
  • 941
  •   1
Отговори
# 780
  • БУРГАС
Здравейте, имам да връщам една пратка, която е доста дълга и Тему ми предлагат връщане с Бокс Нау, имали ли сте такава ситуация, пиша на бота, но върти едно и също. Там кутиите са малки, не побират такъв размер...
[/quote

Аз поръчах едни масички и пише 2 бр. Аз получих 1 бр и им писах, трябва да върна, но в бокс нау няма да влезе. Толкова глупости ми изписаха ина поредното обяснение ,да занеса в пощенската станция и какво ще правя там. Много трудна комуникация.

# 781
И аз. Много разчитах, че ще дойде до първи, ама тя вече четири дни е прибрана в тоя склад на Тему. Явно имат някакъв проблем.

Цял свят пазарува по черен петък. Нормално е да има забавяне на пратките. Трябва да си го имате предвид и да не чакате нещо спешно, защото най-вероятно ще се забави.

# 782
И аз чакам къщичка за котката по суша ..чак след 7ми януари
Иначе днес ми даде 6 подаръка и поръчка за 50 лв ,поръчах фонтан за котката за 30 лв и други неща до 50 и след като направих поръчката ми предложи същия фонтан за 16 лв уж сделка на деня ..еми кофти

# 783
  • На изток от Ада
То и аз трябва да поръчам къщички за котките

# 784
И на мен ми предложи 6 подаръка днес, но с поръчка за 100 и не използвах офертата.

# 785
Имам надежда, че пратката ми по суша ще дойде доста по-бързо от обявения срок. Вече е в митницата, а пишеше, че ще дойде между 19 декември и 17 януари.

След като си изхарчих кредита, започна да ми дава офертата с връщане на кредит в лева. Докато имах кредит, ме караше да премина от лева в евро (и кредитът изчезваше).

# 786
Моята тенджера има срок, който включва февруари, но аз се надявам да не е вярно - просто не вярвам да се влачи толкова.

# 787
На моята пише че била в казахстан ...

# 788
Идват насам с камилски керван Simple Smile

# 789
Да ми препоръчате MP3/MP4 Player с включена SD карта. Трябва ми за деца - 6 и 10 годишни

# 790
Идват насам с камилски керван Simple Smile
Ааа, с камили може да е по-бързо! (Извинете за спама.)

# 791
Някой да е купувал фотоапарат с обектив?

# 792
Аз имам два мп3 плеъра, работят и си имат карти. В описанието пишеше, че пускат видеа и снимки, което и в двата случая се оказа лъжа (даже го пише в инструкциите и върху самите машинки - че са мп4, а не пускат дори пробните видеа и снимки, които са записани от китайците; знам, че няма грешка при файловете, защото се отварят на компютър). Така че бяха безплатни.

# 793
Преди слагах неща в количката, за да дават по-ниска цена, сега от 5 неща, 4 са с по 2 лв по-скъпи

# 794
  • София
И аз чакам за едни неща ама не ми ги намаля даже напротив...

Общи условия

Активация на акаунт