Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за НОЕМВРИ 2025 (Тема 11)

• 43 813
  • 941
  •   1
Отговори
# 885
Претоварени са и връщат някои пратки от летището в склада. Когато се освободи място, ще тръгнат.
За пратките ми от чужбина разбрах, че са върнати от летищото по тази причина. Сетих се че преди се бяха оплакали но не очаквах да е толкова масово и за толкова дълго време.

Другата пратка ме тревожи повече. BoxNow не носят на летището и там не трябва да има връщане. Те защо имат статус върната в склада на бокс нау. Погледнете снимката на статуса на пратката тръгнала от България към Тему через бокс нау.

# 886
  • Пловдив
Някой да си е поръчал само рамки за очила?
Гледам има само за близко, моите са за далече.

# 887
Не съм разпечатвала етикет за връщане, имаше опция без разпечатване и нея натиснах, написах цифрите на лист и лепнах с тиксо Тук четох, че така може, вече е отразено в сайта

# 888
Не съм ви чела скоро.
Текст на кирилица бях поръчала за едно катинарче за допълнение към подарък за младоженци. Много красиво и текстът беше правилно изписан. Мъжът ми редовно си поръчва персонализирани неща и текстовете на български са без грешка.
Днес направих пореден опит за купони. И... пак анулирах поръчката. Купоните бяха ужасни, дори и 10 от 35 нямаше, а все мижави пари за похарчени колосални суми. Вече нямам никакви купони, а картата за отстъпки (само една перманентно) е за мижави мксимум 15 процента.  Май ще се оглеждам за нов профил.

# 889
Напоследък купоните са много хаотични - по едно време ми предлагаха пакет с купони с един за 40% отстъпка - успях да го взема само веднъж. Откакто го употребих предлагат все някакви нелепи.

Китайците по принцип са запознати с кирилицата, защото са донякъде близки с руснаците - тази година гледах един сериал, в който действието се развиваше в миналото, в северен Китай и беше пълно с правилни надписи на кирилица. Едно име не би трябвало да ги затрудни.

# 890
Някой описания на артикули са на руски
Гледах и помагала за деца с руската азбука, така че със сигурност за запознати с кирилицата, руския е международен език

# 891
  • На изток от Ада
ето на какво попаднах. Не съм поръчвала

# 892
Ааа, този надпис много ми хареса, трябва да си поръчам такава тениска Joy

# 893
  • Плевен
Писах със служител в чата относно кредитите - нямал яснота по въпроса. Друго също неясно има . Ако сега купим нещо и искаме да го върнем през януари какво ще стане? И на това не можа да ми отговори. Като имали информация щели да кажат.

# 894
Претоварени са и връщат някои пратки от летището в склада. Когато се освободи място, ще тръгнат.
За пратките ми от чужбина разбрах, че са върнати от летищото по тази причина. Сетих се че преди се бяха оплакали но не очаквах да е толкова масово и за толкова дълго време.

Другата пратка ме тревожи повече. BoxNow не носят на летището и там не трябва да има връщане. Те защо имат статус върната в склада на бокс нау. Погледнете снимката на статуса на пратката тръгнала от България към Тему через бокс нау.

Ето ти последния ми статус на върната пратка от 17.10. Няма как да стане “по-върната”

# 895
Преди няколко теми бяхте препоръчвали малки машинки за почистване на зъбен камък с ултразвук. Моля, който има и е доволен, дайте насоки и линкове! Hands Pray

# 896
И аз мисля, че връщането ще е проблемно догодина - за поръчки направени в лева.
Имах следния казус наскоро - поръчах нещо и виждам същото в друг магазин, в долари - намалено за ЧП. Беше с 5-6 лв по-евтино (имам предвид еквивалента на тези пари - примерно в Тему беше 15-тина лева, а в другя магазин намалено на 3 долара). Пиша на Тему, попълвам бланката - има специална бланка за попълване, когато искате корекция на цената по този начин. И след два дни получавам отказ, заради разликата във валутите. Трябвало другият сайт да може да изписва в лева (а той няма такава опция).

# 897
Някой беше споделил код за извикване на подаръци при покупка от 50 лв. Може ли отново да го споделите, че го загубих и сега не мога да го намеря в темите, беше нещо започващо с 8 май и с цифри...
Благодаря от сърце предварително!

# 898
  • Пловдив
frz133994 Това е код за подаръци. Преди 3 дни ми даде 5 подаръка. Сега ми дава 2.

# 899
Сега получих едни потници от памук, хубави са. Преди бях поръчала комплект от полиестер по грешка (и те не са лоши, задържах ги), разликата в материята е огромна.
И тази чаша - мислех, че е порцелан, а тя е керамика, но е хубава, има си цедка, капаче:

Чашките за кафе, които поръчвах преди, са несравнимо по-фини.

Общи условия

Активация на акаунт