Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за НОЕМВРИ 2025 (Тема 11)

• 5 679
  • 163
  •   11
Отговори
# 135
  • На изток от Ада
При регион България няма език немски. Има турски и английски.
С английски няма връщане на кредит при мен

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 00:24 от nasito8988

# 136
За първи път ми се случва. Върнат продукт на 29.10. още не е отразен в системата на Тему. Бота само ме успокоява Confused Някой имал ли е случай на изгубена пратка при връщане?

# 137
И моята върната пратка (ако не се лъжа, на 28.10) не виждам въобще да се отразява като пътуваща към Тему. Не получих никакво потвърждение от БоксНау, че е предадена в кутия и въобще се движи. На практика нямам никакво доказателство, че съм я върнала. Много ми е странна тази практика. На мен ми беше първа поръчка от Тему и може би не съм добре ориентирана в дебрите на тази търговия, но не ми се вижда нормално.

# 138
Отбелязахте ли, че сте оставили пратката в бокса? Отдолу на връщането има да отбележите, че сте върнали пакета. Не знам дали това е от голямо значение, но винаги отбелязвам.

# 139
Заявих връщане на 30.10, вероятно съм сложила в кутия на 31.10 или 01.11., потвърдила съм връщането през профила и вчера (04.11.) получих парите в портфейла в Тему.

Скрит текст:

# 140
Отбелязахте ли, че сте оставили пратката в бокса? Отдолу на връщането има да отбележите, че сте върнали пакета. Не знам дали това е от голямо значение, но винаги отбелязвам.
Отбелязах, да. Но на практика това е само мое твърдение, че съм я оставила, а не доказателство за връщане - насрещен документ няма и не се вижда никакво движение след това.

# 141
  • софия
В понеделник заявих връщане с Бокснау, вчера оставих пратката. Не съм отбелязвала, че съм я оставила, имам отразена в профила:

# 142
  • София
За първи път ми се случва. Върнат продукт на 29.10. още не е отразен в системата на Тему. Бота само ме успокоява Confused Някой имал ли е случай на изгубена пратка при връщане?

Аз имах, проследете си пратката в сайта/приложението на бокснау.

Няма място за притеснение в момента в който от бокснау ми казаха, че пратката е изгубена от тему ми върнаха парите. Няма смисъл да пишете на бота.

zvаnchе, няма нужда да заявяваш нищо. За 4-5 дена връщат парите.

# 143
Отбелязах, да. Но на практика това е само мое твърдение, че съм я оставила, а не доказателство за връщане - насрещен документ няма и не се вижда никакво движение след това.

Спокойно. До няколко дни ще върнат сумата. Понякога става по-бързо, понякога я връщат и по-бавно. Имам много върнати пратки. Не съм имала проблем с връщането. Предполагам, че и сега няма да имате.

# 144
  • софия
zvаnchе, няма нужда да заявяваш нищо. За 4-5 дена връщат парите.
Знам. Писах, защото се питаше дали и къде се отбелязва, че пратката е върната в кутията на Бокснау и че не е получено никакво съобщение.

# 145
Имате ли отзив за препарат за почистване и освежаване на велур, по-точно обувки?

# 146
Къде се отбелязва в профила, че си оставил пратката в кутиите?

# 147
  • София
Къде се отбелязва в профила, че си оставил пратката в кутиите?

Хайде сега, не е нужно да се задълбаваме в това — няма никакво значение, тъй като не влияе по никакъв начин на това дали пратката е върната и получена в Тему.

# 148
Просто питам чисто технически къде се отбелязва.

# 149
При мен автоматично в Тему ми излезе, че пратката е в процес на връщане, не съм натискала нищо. А в приложението на Бокс нау е отбелязана като върната (до логистичния център в София). Но съм имала случаи, в които дори и в приложнието на Бокс нау пратката не е била отбелязана като взета от кутия (или оставена в кутия) и все пак са ми връщали парите след ден-два.

Общи условия

Активация на акаунт