Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за НОЕМВРИ 2025 (Тема 11)

• 5 472
  • 156
  •   12
Отговори
# 150
  • Sofia
Момичета как мога да сменя адрес за box now? Автоматично ви дава адрес винаги в съседния квартал, а имаме box now на съседната улица.

# 151
  • София
На мен последният път като се обадих ми казаха, че били препълнени клетките и затова е в съседен квартал. Иначе не ми се е случвало до сега да иде (освен този случай) в съседен квартал.

# 152
Обадете им се по телефона и пренасочете пратката към удобен за Вас бокс. Не е гаранция, че ще стане, но при мен, в повечето случаи, действа. Но пратката не трябва да е вече заредена в далечния за Вас бокс, а да е със статут "нова" в приложението. Не знам дали, ако вече е предадена на куриера ще стане. Има и хора, които споделят, че вместо по телефона, пишат на Бокс нау имейл за пренасочване.

# 153
В момента, в който изпратят пратката и дадат номер на товарителница за Бокснау в акаунта в Тему, пиша имейл на support@boxnow.bg с молба да пренасочат пратката № еди-кой си към кутиите на еди-кой си адрес.

И имайте също така предвид, че имаме право на едно пренасочване на пратка, второ вече отказват (любезно, но категорично).

# 154

Тези стикери са по-големи и красиви, отколкото очаквах, ще поръчам пак.

# 155
Къде се отбелязва в профила, че си оставил пратката в кутиите?

Следващ път като връщам, ще покажа къде е. Сега нямам активна пратка за връщане. Аз винаги си го отбелязвам.

# 156
vaflichka, проверете как е изписан адреса ви. В началото и с моите доставки имах проблем. Промених адреса, като първо написах улица,  блок (адреса на кутиите), после квартал и град. Бъркаха се с друг булевард със същото име.

Общи условия

Активация на акаунт