Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за НОЕМВРИ 2025 (Тема 11)

• 20 142
  • 506
  •   8
Отговори
# 465
Имаше ли доволни от този робот?:

https://share.temu.com/rM0XUXP9GVB

# 466
На 12 ноември поръчах прахосмукачка и за нея пише:

Доставка по земя: 05 Януари 2026  - 28 Януари 2026

Ако доставката отнеме 2+ месеца, а срокът за връщане е 3 месеца от датата на поръчката, то тогава срокът за тестване прекалено много се намалява?

# 467
Тези срокове по земя са безумни. Те да не правят околосветско пътешествие пеша? С камили ще стигнат по-бързо.

# 468
  • Пловдив
Здравейте, когато правите нов акаунт, трябва ли телефонния номер да е различен или е достатъчно само нов мейл?

# 469
  • Лутаща се
Аз. Моят е точно такъв. Мие перфектно. Купих си и резервни кърпи. Мястото, което остава в ъглите е пренебрежимо малко.

# 470
  • София
И аз съм много доволна от него, също купих допълнителни кърпи. Само че моят не беше от местен доставчик.

# 471
Мисля, че трябва различен телефон, иначе ще слее двата профила. И да е от друго устройство.

# 472
  • На изток от Ада
Различни телефонинсажи имейли. Еднакви адреси , но единият на бг написан

# 473
  • Beyond the stars
Нахлувам в темата с въпрос (вероятно питан, ама не ме бийте много) когато няма BoxNow в града/селото, с кого доставят в последно време?
Че се чудя за наште една пратка към тях или при мен да я поръчам. И има ли риск при адрес на село, да им я пратят на 30км в града Bowtie

# 474
  • На изток от Ада
Вълшебство четох тукнпе има такива случаи  . Може да я пратят със Sameday,  пощите  ....
Иначе чакам пратка с sameday,  коятонот 12  ноември  е със статус деклалиране  ....

# 475
Предполагам ще ви я изпратят по пощите

# 476
Ох, то връщането ще глътне такъв ресурс, че по-добре в някой контейнер за дрехи и обувки втора употреба или нещо подобно, повече работа ще свърши и ще е по-екологично (ако това точно те терзае).
Точно това направих тази сутрин - между два контейнера на Екобулпак ги поставих грижливо, добре опаковани в техния си прозрачен плик. Надявам се да са полезни на някого. Те са съвсем прилични за носене, просто около мен няма на кого да ги предложа.

Терзае ме именно неекологичният аспект, но и аспектът на затрупване с ненужни вещи. Сега мисля, че стана възможно най-добрият вариант, те така или иначе вече са произведени, но барем не отпътуваха обратно.

# 477
Набързо снимах в сумрака днешната взета от бокса.
Коледна украса от шперплат, топки, лента.... Другото  е показаните 20бр химикалки, калъфи за съхранение на дрехи
Скрит текст:

Топките са много ефектни, ще искат малко с прахосмукачка обиране на броката

Лентата - качествена

Елфите са бозави на живо, ще ги видя на елхата
Тип - меденки са  не толкова ярки спрямо другите три модела - снежковци, ангели..

Последна редакция: нд, 16 ное 2025, 17:32 от Щефи

# 478
  • Beyond the stars
Предполагам ще ви я изпратят по пощите

Пощите ме устройват. Преди им поръчвах от Алито и си ги вземаха в пощата, от Shein също съм им поръчвала, като доставяха със Speedy. Ще пробвам, пък каквото сабя покаже.

Да похваля за подарък - доста симпатични персонализирани карти, в метална кутийка.
https://share.temu.com/4mnyjCaImuB

# 479
Какво му стана на Тему с тази доставка по суша.,много неприятно ...
Иначе за дневния кредит днес например имам да заявявам 14 .50 лв и ми предлага да ги замени с купон за близо 40лв.. обаче ,ако тази сума мога да я изхарча в една поръчка е ок ,но не пише дали е така или ще ги раздроби както другите безсмислени пр. 10лв за над 100

Общи условия

Активация на акаунт