Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за НОЕМВРИ 2025 (Тема 11)

• 43 919
  • 941
  •   1
Отговори
# 585
Платих 3 неща от списъка с желани за 16лв, разцъкаха ми купони и ми изяждат от съсредоточаване в задълженията.
Със сигурност ще сложа 50%
Другото внимателно трябва да мисля, ако има доволен от детски пантофи да сподели

# 586
  • Бургас
А каква е цената на връщането.
Аз днес за сефте поисках връщане на 3 продукта. 2 бяха в една пратка и един от по-стара, обаче и за 3-те ми върна парите без да иска продуктите. Прочетох, че първото връщане е безплатно, а след това?

# 587
Пак е безплатно. Поне като не четете темата, четете банерите в сайта.

# 588
  • Бургас
Пак е безплатно. Поне като не четете темата, четете банерите в сайта.

Аз чета банерите, прочетох и първа страница, на която пише това ; "При нужда от връщане – ще получите етикет за безплатна доставка (1 безплатно връщане/поръчка в рамките на 90 дни)."

Въпросът ми беше, ако се наложи "платено връщане" два пъти в рамките на 90 дни колко ще ми струва?

Не е нужно да се заяждаме Wink

# 589
Около 6-7 лева струва връщането, но то няма смисъл на практика, ако поръчате нещо каквото и да е било, после може да поискате връщане и да върнете и старата поръчка.

# 590
Всяко първо връщане от всяка нова поръчка е безплатно. Не знам някой да е връщал два пъти от една поръчка, за да каже колко струва. Обикновено виждаш си нещата и решаваш какво ще върнеш. Ако нещо впоследствие се развали, е рекламация и се обсъжда с бота.

# 591
Платих 3 неща от списъка с желани за 16лв, разцъкаха ми купони и ми изяждат от съсредоточаване в задълженията.
Със сигурност ще сложа 50%
Другото внимателно трябва да мисля, ако има доволен от детски пантофи да сподели
Това не го разбрах. Какво имаш предвид?
А каква е цената на връщането.
Аз днес за сефте поисках връщане на 3 продукта. 2 бяха в една пратка и един от по-стара, обаче и за 3-те ми върна парите без да иска продуктите. Прочетох, че първото връщане е безплатно, а след това?
Първото връщане от една поръчка. Ако след това искаш да върнеш нещо от тази поръчка, от която вече си връщала, изчакваш и връщаш със следващо безплатно връщане от друга поръчка.

# 592
Всяко първо връщане от всяка нова поръчка е безплатно. Не знам някой да е връщал два пъти от една поръчка, за да каже колко струва. Обикновено виждаш си нещата и решаваш какво ще върнеш. Ако нещо впоследствие се развали, е рекламация и се обсъжда с бота.

Ако на вече връщана поръчка заявките ново връщане ви изписва колко ще ви струва и ще ви го удържат от сумата, но както и вие казахте, едва ли има някой който да е връщал втори път.

# 593
Мисля, че при връщане от нова поръчка може да се добави нещо старо (до 90 дни) и така няма да се таксува. Наистина не знам някой да я е връщал два пъти и да си плати второто връщане. Сигурно ще го пише някъде, но даже не ми е и хрумнало да го тествам колко излиза 😃

# 594
  • Пловдив
Сега се опитвам да направя поръчка, но всичко, което маркирам ми отива в секция следните артикули не отговарят на критериите за филтриране.
Някой поръчвали ли е такива артикули?
И какво значи това въобще?

Мисля, че при връщане от нова поръчка може да се добави нещо старо (до 90 дни) и така няма да се таксува. Наистина не знам някой да я е връщал два пъти и да си плати второто връщане. Сигурно ще го пише някъде, но даже не ми е и хрумнало да го тествам колко излиза 😃
Аз веднъж пробвах и по спомен беше към 7-8 лева. Но се отказах да връщам, защото не ми се плащаше доставка, приспада го от сумата за връщане.

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 16:44 от Elitta

# 595
Нищо, Mama Ru, шегувам се със себе си заради многото екранно време да разглеждам и отсявам.
Накупих  вече почти всичко набелязано, останаха пастели, кърпи за тоалетна седалка, които могат да почакат, но ми се ще и от изгодна оферта да оползотворя

# 596
Най-накрая дойде моят робот за прозорци, с кръглите глави. Изпробвах го набързо на стъклата на гардероба, които по принцип са чисти.
https://share.temu.com/utEAt5y2g3B
Изпрах набързо на ръка пешкирчетата, но едвам ги нахлузвам на ринговете. Сега искам да си купя резервни кърпи, но този размер ми се струва малък като, че ли. Някой пробвал ли го е с по-голям размер,  Ринга е с размер 14,5см, а парцалчето е 12,5см и не е много разтегателно.

# 597
  • Асеновград
Сега се опитвам да направя поръчка, но всичко, което маркирам ми отива в секция следните артикули не отговарят на критериите за филтриране.
Някой поръчвали ли е такива артикули?
И какво значи това въобще?

Силиконовия спрей за стъкло е страхотен. Днес карах без да се налага да пускам чистачки, почти. Поръчах още, и вчера дойдоха. Тези вторите са по голям грамаж.

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 12:56 от Panayotu

# 598
И аз правя първо връщане и нещо не мога да се ориентирам. Дава ми възможност за възстановяване без да връщам продуктите. До тук добре, това което не ми е ясно е всяка отделна поръчка ли мога да върна до 90 дни или мога само една да върна за 90 дни?

# 599
На всяка поръчка имаш право да върнеш нещо/а до 90 дни. Безплатно. Това, че не искат връщане обикновено важи за първото връщане като цяло от този акаунт. Следващите вече си ги искат. Ако нещо е повредено, тогава може да не искат връщане.

Общи условия

Активация на акаунт